Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz Yakalılar


barbu

Öne çıkan mesajlar

37 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki:

Ne var lan, adam Türkiye'nin 80%'ini temsil ediyor niye yadırgıyorsunuz. Analarınız babalarınız comfort zone ne demek bilmiyordu, ev-iş-çocuk yaşıyorlardı, sıkıyorsa gidin onlara "cımfırt zındın çık ırtık kindini giliştir" deyin aasfsds

 

 

Benim dedem koyunden cikip Almanya'ya maden iscisi olarak gitmis valla bundan 50-60 sene once. Onun gibi 750k insanin daha ayni seyi yaptigini dusununce, bilemiyorum comfort zone falan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, PrudenT dedi ki:

@Suark neresindesin izmirin abi merak ettim. ben kendim çok harcadığımın farkındayım da (ve sorun etmiyorum) ilgimi çekti 8 9kya ev kredisi+çocukla "istediğin gibi" tatil yapman hobiye para ayırman falan. bence bu işin sonunda bildiğin cimri olduğun cikicak....... 

yanlış anlattım veya anlaşıldım muhtemelen. Ben geçinmek demiştim. İstediğim gibi tatil yapamıyorum tabiki, isterim ki japonyaya gideyim 2 ay kalayım takılayım ama yapamam yani. Hobiye zaten vaktim yokta, motorsiklet alamıyorum mesela. Geçinmekten anladığımız şeyler farklı abi. Para biriktiremiyorum mesela, tabi ben beyaz yaka değilim.

İzmirde bekar adama çok rahat yeter tatilinide yapar 4k ya

evli çift, çocuksuz 11-12k ya güller gibi geçinir evini arabasını yapar rahat rahat biriktirir, ama risk almadan daha fazlasını beklemekte biraz abes geliyor bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 saat önce, goldbären dedi ki:

abi kira + faturalara 2k vereceksin, günde 30 lira yesen (lel) ayda 1000 tl yapar. ona da ets tur tatil parası biriktirir lcw tişörtle yaşarsın işte. en ufak bi masraf / kriz anında kıç üstü oturursun.
 

lcw tişörtün nesi var lan, mis gibi ürün.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...