Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1917 (2019)


goldbären

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, goldbären dedi ki:

ben ve sam zaten onun başarı gibi sunulmasına sitem etmişiz bence mesajlarda, o yüzden tavsiyenizi kabul etmiyorum bayım !

işin kötüsü almanlar da çektiğinde kendilerine dayak yediriyorlar.

adamlar ağır ezilirken bile zafer propagandası basıyorlar, 50 yıl önce bile böyle ezik film çekmiyorlardı dunkirk gibi.

cidden böyle bir filmi almanlardan önce oturup bizim çekme ihtimalimiz daha fazladır. prodüksiyon şirketi miras filan kalsa inadına çekerdim şu filmi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

yok abi film çok güzel sinematografi ve prodüksiyon olarak, çok derin olmasa da skript de fena değil ama işte o klişeler yoruyor hepsi beklenti yönünde çıkınca bir yaştan sonra. neyseki hikayenin küçük kısımları onlar.

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, goldbären dedi ki:

amzn rip düştü güzel gayet bitrate falan. filmi bize getirmekten vazgeçen dağıtıcıya inat gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. yalnız görüntü ve ses olarak nizami bir şeyden izleyin gözünüzü seveyim anhora™ snopy© imax™ izleyip kötülemeyin sdf.

bakma zamani gelmis, tenks.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eh bir film olmuş, zaman geçtikçe Er Ryan'ı Kurtarmak'ın değeri iyice ortaya çıkıyor. Klişeden kaçacağız diye sıkıcı film yapıyorlar.

Dunkirk'te uçak sahneleri çok iyiydi, bunda da yönetmenlik çok iyi. Ama film olarak tatmin etmiyor maalesef.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlenmediğim savaş filminin üstünü çizerim, tür bu yani. Anca çok istisnai bir şey yapacaksın, o zaman bir anlamı olur, Apocalypse now gibi (ki o film de eğlenceli sayılır).

Er ryan, dunkirk, 1917, war horse, fury hepsi aynı tür. Savaş zaten çok aptalca bir şey kendi başına, romantize etmezsen bayık oluyor. Mesela The thin red line'ı da beğenmemiştim(iyi film olmasına rağmen).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

ben gene dunkirk gibi fos çıkacak diye beklerken bayağı iyi çıktı film, günahını almışım. saçmalanan 1-2 yer oldu hip firing gibi ama tüm filmi 2-3 çekimde bitirebilmek bayağı büyük başarı olmuş, sırf onun için bile helal olsun. hani biraz derinlik eksikliği var ama tek perspektife yapışmanın yan etkisi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...