Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CANLI YAYIN: Hindistan Ay'a iniş yapıyor!


akirafes

Öne çıkan mesajlar

17 saat önce, neutrino dedi ki:

(Yapamadı)

 

Ezberci eğitim + headbob ile olan işler değilmiş demek ki. 

nasıl sığ bi yorum olm bu. belki çok zor olduğundandır? 

direkt başarılı iniş yapan bi çin var galiba ama onların da fail olmuş görevleri var ay yolunda. daha geçen aylarda israil de çakıldı inerken (gemide de tardigrades vardı). üstüne nasa'kilerden laf falan yediler, aya canlı götürmek sorumsuzluktur falan diye. uzay görevleri yapan kim varsa hepsinin fail olan görevleri, patlayan roketleri var yani sonuç olarak. e demek ki zor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soguk savas yillarinda acaba kac uydu, personel pert oldu bu denemelerde bilmiyoruz. Bazilari Yuri Gagarin icin uzaya ilk cikan insan degil, uzaydan geri donebilen ilk insan der. Hintlilerin faillamasi normal, kazandiklari deneyimle tekrar deneyeceklerdir.

2 gun once hintli (gerci 10 senedir yurtdisinda yasiyor, kafa yapisi standard hintliyle alakasi yok) bir arkadasla bu konuyu konustuk. Hemen o paraya sunlara yardim edilirdi, millet ac moduna girdi. Dedim populist fikirlerle yaklasirsa, her zaman icin yardim edilecek bir kesim vardir, bu yaklasimla butun research development tesviklerini kesmeleri gerekir ulkelerin. Zaten olmus ulke 1 milyar ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, neutrino dedi ki:

Us’e 60’larda zor olan hindistana 2019’da zor. Fail olan kismi o. Simdiki üretim teknikleriyle, birikmiş knowhow’la, ileri teknolojiyle beceremiyorlar. 

60'lardaki ortam çok daha farklıydı. Şuan Hindistan'ın tek başına bunu başarması ABD'nin o dönem başarmasından çok daha zor.

 

Şu lşinkte de NASA'da çalışan bir Türk'ün aya tekrar gitmekle ilgili bir floodu var 

 

Tam anlamıyla harika bir açıklama ama bizim millet alaya falan aldı herifi saçma sapan.

 

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ay'a gidildigi yalanini uydurup, bunca yil ve ileriye donuk bunu birsekil hic bir acik vermeden devam ettirip, ustune bunu sadece bir kez degil defalarca gorev icin yapmak (cunku bircok sefer aya gidiliyor) sanki gitmekten daha zor gibi geliyor bana.

Yani ben de severim Kubrick, Shining komplo teorilerini filan da, yeteri kadar third party evidence var saniyorum su an. Ha elbette 3. bir ulke o roveri indirip ayak izlerini/bayragi cekmedigi surece her zaman aksi fikir cikacaktir da diger ulkeler bununla ugrasmak yerine Ay'in baska bolgelerine gidiyor zaten..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bayağı palavra komplo teorileri, insanı uzay boşluğuna çıkardıktan sonra işin zor kısmı geride kalıyor zaten. iniş yapacak, geri kalkacak alet filan daha büyük problem değil. hani böyle teknolojisi zamanın çok ötesinde, çok kopuk bir alet gerekir de o zaman şüpheli olur. denizlerin dibine inebilen, çıkabilen aletler yapılmış zaten aynı dönemler. 10km suyun altında ezilmeyen alet yapıldıysa uzay vakumuna dayanan da yapılır.

abd'nin başarısızlıkları da gizli saklı değil yani kaç tane filmi vs çekildi patlayan mekikler vs. hindistan da yapsın iyi güzel de başka pislikleri var modi'nin, uzay vs'ye gelene kadar. ondan ötürü vah yazık diyesim yok, iyi güzel rezil olsun biraz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...