Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başka Bir Telefon Alma Kararsızlığı


Bloodless

Öne çıkan mesajlar

On 06.09.2019 at 15:54, Dynun dedi ki:

En sonunda ne yaptım? s10e aldım sdfsdfsd

memnun musun abi s10e'den pil konusunda falan? şimdi redmi note 8 pro çok temiz f/p telefonu ama çift hoperlör arıyorum ben yeni telefonda yok onda tabii. durduk yere sırf çift hoperlör için + 1500 çıkmak da saçma geliyor.

hayır pili güzel olsaydı bari, 5.8 inche alışırım da çok az gibi geldi bana, nedir izlenimlerin?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ses ve görüntü muazzam. Ekrana bakmaya doyamiyorsun. Hiç amoled kullanmamistim hipnotize oldum.

Dolby atmos ile çift hoparlör çok tatmin edici.

 

Boyutunu cebime sigsin diye secmistim zaten.

Kamera da çok iyi. S10+ kamerasi ile aynı ana kamera ve wide angle biliyorsun

 

Pili tırt. Bildiğin tırt.

Akşamı görür, fazlasını yapmaz.

Düz ekranı egde e, ekran içini yan taraf parmak izine cidden tavsiye ederim.

Tele kamera içimde uhde kalmaz diyorsan düşün.

 

Bir de jack 3.5mm çıkışı var ama beni tatmin etmedi Bluetooth kulaklıklar ile daha iyi sonuç aldim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her telefon tavsiye topiğine bir kenardan yamanıp hep aynı soruyu soruyorum ama yine sorayım:

Sağlam ve ucuz telefon arıyorum. HTC Desire 820 kullanıyordum, miadını doldurdu.

Şöyle 2 karış mesafeden düşünce ekranı dağılmasın, saçma salak arızalar çıkarmasın, pili uzun süre gitsin yeter. Kamerası filan pek önemli değil. Ekranı geniş olursa avantaj.

Belirli bir bütçem yok ama 2.5k altında olursa iyi olur.

Ne aradığımı da bilmiyorum gerçi. Telefon seçerken neye dikkat etmeliyim?

Asus Zenfone 4, Nokia 8, Xiaomi Mi A2, Samsung Galaxy A8/A9 filan nasıl telefonlar? (Ya da yakın fiyat aralığında daha iyi başka modeller var mı?)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yılı çok önemli mi? Asus Zenfone Max Pro M1, Samsung Galaxy A9s filan geçen sene çıkmış. Asusun fiyatı bayağı uygun, ayrıca donanım olarak diğerlerinden daha geri olsa da benim için çok önemli değil dediğim gibi. Telefonda donanım çok büyük fark yaratıyor mu, yani AAA oyun çalıştırmıycaz sonuçta ?

9T diğerlerinden daha pahalı, net bir bütçem olmasa da ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

2.el düşünmüyorum. Zaten telefonlar çok uzun ömürlü şeyler değiller, 3-5 sene anca yaşıyorlar, 2-3 sene kullanılmış bir şeyi almak akıl karı değil bence. Üstüne bir de ayfon planned obsolescence terörünün önde gideni, bayrak sallayanı, kesinlikle yanına yaklaşmam.

 

Bu arada telefonları nereden alıyorsunuz? İnternette satan bir sürü yer var gittigidiyor, n11, trendyol filan. Ben normalde bunlara pek yanaşmıyordum hangi distribütör güvenilir filan uğraşmak yerine vatandan filan alıyordum ama şimdi baktığım cihazlar için ciddi fiyat farkları söz konusu o yüzden aklım kayıyor. Güvenilir mi bunlara?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9t aldım ben de. İlk izlenim baya iyi, gerçekten güzel alet. Uzun vadede kronik sorun vs. çıkarmazsa mükemmel. Ekran büyük geldi bir tek, onu da çok umursamadım çünkü hep küçük ekran kullanıyordum artık biraz değişiklik olsun istedim. 

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asustan şikayet edeni ben de çok duydum ama sağlam bir telefon olduğunu da çok duydum. Beni uzun süre idare eder diye istiyorum. Şikayet edenler ne açıdan şikayet ediyor? Ne problemi var?

Redmi Note 7 de düşünürüm. Biraz daha fazlasına Redmi Note 8 var. Biraz daha fazlasına RedmiNote8 Pro da var (böyle gide gide 4-5k bandına doğru uçuşa geçiliyor tabi :p) Xiaomi sağlam mı genel olarak? 2 karış mesafeden düşünce ekranı dağılan bir telefon istemiyorum kesinlikle. Sağlamsa eğer şu yukardaki Redmi Note 8 güzelmiş, alınır. Fiyat/Performans olarak bayağı başarılı gibi gözüküyor.

 

Daha önceden sordum ama telefon nerelerden alınır? Bu n11 gibi siteler filan güvenilir mi? Gerçi D&R'daki telefon da 50 lira fark ediyor, D&R kargo garanti filan açısından daha güvenilir, daha kolaysa 50 lira için bilmediğim yerden almaya değmez tabi (Vatanda Teknosada 2200, onlara da değmez)

Bir de son bir soru: Black Friday'i bekleyeyim mi? Dünya genelinde bayağı sağlam indirimler geliyor ama Türkiyede genelde indirim dendi mi önce sağlam bir bindirim, sonra onun üzerine gıdım indirim şeklinde gittiği için zararlı çıkma ihtimalim de var. İndirim öncesi: 1800 TL, İndirim Sonrası: 2500 2000 TL!!!!!! görmekten korkuyorum kısacası ^^

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

D&R'daki fiyat epey uygun, Pro'dan performansı daha kötü ama MediaTek değil işlemci, Snapdragon. Ucuz olsun diyorsan çok düşünmeden alabilirsin bence.

Black Friday daha bir ay sonra, ne çıkacacağı da hiç belli olmaz. Bekleyebilirsin yani. 11.11 indirimi varmış bir de N11'in.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 saat önce, ShadowFury dedi ki:

9T diğerlerinden daha pahalı, net bir bütçem olmasa da ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

2700TL civarı 9T, Redmi Note 8 Pro 2450TL falan. Tabii ki bütçe dediğimiz şey çok kişisel bir şey de, Türk lirasının değersizliği ve vergiler göz önüne alınırsa, bu bahsettiğimiz fiyatlar alt segment fiyatı abi. Hadi orta segment diyelim, 400$ bandındaki telefonlar bunlar. Yani bunların da altında bir şey alacaksan hiç alma bence, kullandığın telefonla devam et, boşuna para harcama derim ben. Alacaksan illa, en kötü bu klasmanda bir şey al, bu iki model gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...