Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 3 günlük tatil planı


pontipati

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Temmuz'da ablamla beraber Turunç'a gitmiştik. Marmaris taraflarına daha önceden hiç gidememiştim aşırı beğendim. Turunç'a ulaşım zor hani oradan çıkmam dersen zaten 2-3 günlüğüne kafa dinlenebilecek bir yer. Yeni açılan bir otelde kaldık, tavsiye istersen adını paylaşabilirim. Otelin kahvaltı olayı iyiydi, akşamları da genelde dışarıda takıldık. Tek sıkıntı akşamları düzgün yemek yenebilecek yerlerin biraz kısıtlı olması.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

O halde Amossia Otel’e bakabilirsin. Turunç’un hemen girişinde yer alıyor. Daha Temmuz’da tamamen yenilenmiş haliyle hizmete girmiş. O kadar yeniydi ki kaldığımız odadan mobilya kokusu gitmemişti. Havuzunu hiç kullanmadık zaten denize 5 dk yürüme mesafesinde ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amacın biraz yalnız kalıp kafa dinlemekse ve çadırın varsa Faralya - George House'da kamp kur, sabah kahvaltısı akşam yemeği dahil 95 lira günlük. Çadırın yoksa 145 liraya odada da kalabiliyorsun, her şey fazlasıyla temiz. Havuzu var, sessiz sakin, gelenler derli toplu insanlar. Kelebekler Vadisine bakan uçurumun ucunda tam olarak.

Yalnız Kelebekler Vadisi'ne iniş sıkıntı biraz, her sene 1-2 kişi ölüyormuş düşüp. Araban yoksa dolmuşlar falan var Ölüdeniz'e, Kabak Koyu'na falan götüren. Onlara binip oralardan tekneyle geçebiliyorsun.

Ben geçen sene Likya Yolu'nu yürürken Faralya'da konakladığımda görmüştüm, iki hafta önce de daha uzun bir tatilin son parçasında gittim kaldım iki gün, güzel geçti. Hatta ekimde tekrar gitme planım var. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...