Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

16 saat önce, goldbären dedi ki:

oyun dandik ya, yani dandik değil ama klasik cod. bf'den almaya çalıştıkları öğeler hiç güzel olmamış içime sinmedi benim. APCler falan çok dandik uygulanmış gibi. karşı takım bütün pointlerimizi alıyor yine de biz kazanıyoruz güzel campladığımız için falan, saçma sdf.

bir de bütün ayarları denedim genel bir blur var kapatılamayan, o çok göz yoruyor.

battlefield'ın tahtına göz dikecek gibi durmuyor hiç, yine mtn dew + doritos.

o blur için şunu koymuşlar reddite.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

The trailer focuses on Captain Price, a fan favorite of the Call of Duty series. The hard-bitten member of the British Special Air Service (SAS) joins forces with the United States Central Intelligence Agency (CIA) to contain the global spread of chemical weapons. Their unlikely partner is named Farah Karim, a female soldier and a leader within the fictional Urzikstani Liberation Force. The trailer includes multiple scenes of terrorists doing their worst, including wearing bomb-laden vests and deploying chemical weapons on civilian populations. To counter them, Western soldiers employ sophisticated small arms and a steady cavalcade of black helicopters.

sesli izleyemedim ama işite karşı savaşan ypg'li özgür kadınlara destek veriyoruz sanırım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

ben bi arkadaşın rtx kartlarla gelen keyini emikledim. bence 40 € bile fazla. adeta f2p oyun gibi şıkır şıkır store var her yer karman çorman, şimdiden oyundaki bir çok content için sezon pass para cart curt istemeye başlamışlar.

 

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda Season Pass sistemi söz konusu değil, Battle Pass sistemi var. Bu sistem de oyuncuya hiç bir şekilde oyun içerisine etki edecek bir şey vermiyor. Buna harita, silah, ekipman vs. her şey dahil. Bu sistem ile alabilecek şey sadece kozmetik. Bu sezon ile birlikte gelen 2 yeni silah da buraya dahil fakat onlar ve bazı içerikler Battle Pass almayan kişilere de açık durumda. Yani bu paketi satın alsanız da almasanız da bu silahları seviye kasmanız durumunda zaten alıyorsunuz. Ayrıca yeni oyuna kadar gelecek olan tüm içerikler aynı şekilde tamamen ücretsiz olarak sunulmaya devam edecek. Bu oyunla birlikte, Activision yıllar sonra Season Pass, DLC vs. sistemini tamamen ortadan kaldırmış oldu.

Bu arada oyun kesinlikle mükemmel olmuş. Benim gözümde Call of Duty 4: Modern Warfare ve Black Ops 3'ü bile geçmiş durumda. Infinity Ward'un aldığı büyük değişiklik kararları etkisini fazlasıyla göstermiş durumda. Oyunun çıkışında belli başlı sorunlar (silah dengeleri vs.) elbette vardı ve bu çok normal bir şey. Şu an sadece Hardcore oynuyorsanız sadece netcode sorunları bazı maçları zorlu bir hale getiriyor.

Oyun hakkında yazılabilecek çok fazla şey var, anlatmak gereken de çok fazla şey var ama insan üşeniyor tabi...

Not: Birlikte oynamak isteyen olursa Battle.net üzerinden Dazelya#21832 olarak ekleyebilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 saat önce, goldbären dedi ki:

şimdi sen baştan 40 € veren herkes bütün harita ve coop bölümlerine erişecek mi diyorsun?

Tabi ki. Zaten bu durum daha oyun çıkmadan çok önce belirtildi.

 

13 saat önce, kizillelma dedi ki:

Call of Duty: Modern Warfare is charging $20 to see your kill-death ratio in match

That's hardly a cosmetic element

https://www.techspot.com/news/83199-call-duty-modern-warfare-charging-20-see-kill.html

?

KDR değerlerimi oyun içerisinde görmek bana ya da başka bir oyuncuya bir şey katmıyor açıkçası. Çok merak edersem zaten menüden incelerim tüm değerlerimi detaylı bir şekilde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında o kadar uzun bir süreye ihtiyacın yok. Seviye 55'e ulaştığın zaman zaten karakter üzerinden aktif edebileceğin tüm içerikler (perk, field upgrade, silahlar vs.) açılmış oluyor.

Daha sonrasında da silahların eklentilerini açmak için silahlara yıllardır olduğu gibi seviye kasman gerekiyor ki bu da şu an oldukça kolaylaştırıldı. Aynı zamanda bu kadar çok kasmak gereken şey olması benim gözümde güzel bir şey çünkü; oyun insanı bu şekilde daha uzun süre başında tutmayı başarıyor. Yani daha doğrusu bir amacın varmış gibi oynamaya sürekli olarak devam ediyorsun.

Mesela ben şu an tüm AR silahlarımı Gold yapmak için görevlerini tamamlıyorum ve bunu tamamladığım zaman tüm AR silahlarım Platinum olmuş olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

Yav bişi dicem, Battle Pass'te 70 falanım, hafta sonu 20 Tier Skip vardı ucuza. Dedim alayım, 100 yapamicam gibi gözüküyor çünkü kalan süre içinde, istediğim de bir iki tane skin vardı. Pazar sabah baktım 9-10 saat daha devam ediyor o deal store'da, iyi dedim akşama doğru alırım. 2-3 saat sonra tekrar baktığımda kaldırmışlardı, bir tane de patch gelmiş o sırada 150-200 MB. Kafalarına göre birden bire kaldırdılar mı anlamadım ama ayıptır lan. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...