Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humankind


Komutan

Öne çıkan mesajlar

On 20.08.2021 at 14:31, Aket-Atum dedi ki:

Reddit'te XBox'un bir gamepassi ile oynanabildiği söyleniyordu. Gamepass olaylarını hiç bilmiyorum, dlcler falan dahil oluyor mu? Bilen biri üşenmezse bana bu bahsedilen gamepass nedir nasıl kullanılır şartları nedir anlatabilir mi?

 

Gamepass ile oynanıyor ama çoğunlukla Gamepass'a gelen oyunların DLC'leri olmuyor, ekstradan satın alınması gerekiyor.

Gamepass ile ilgili uzun bir konu var buralarda, bütün detayları bulabilirsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...

oyunu 3 gündür oynadım oynadım, bayağı da olumlu birşeyler yazacaktım ilk oyunu bitirince çünkü civ'den ileriye götürebilmişler bazı alanlarda olayları her ne kadar aksaklıklar olsa da. ama pollution canına okuyup bitirmiş oyunu. daha bir coal plant yapınca başkent stability %100'den %0'a indi. kapadım şimdi, bir daha da açmam herhalde silerim. tam da contemporary çağa gelip türklere geçip bayrak asmıştım. resmen bir feature ile bütün oyuna limon suyu sıkmışlar.

aratınca oyunun kendi forumlarında da aynı şeyleri yazmışlar. google aramalarında "humankind pollution" yazınca "mod" "broken" "fix" filan diye tamamlıyor ilk seçenekler lmao. ve başlıklar geçen yıldan, hala düzeltmemişler belli ki yuh.

çok yazık etmişler oyuna cidden. sonra akılları başlarına gelir umarım.

hay gerizekalı adamlar, oyunu kurarken "endüstri devriminde oyunu kapayıp silmek istiyor musun istemiyor musun" diye sor o halde. baştan mı başlayacağım siz oyun dengelemek nedir bilmiyorsunuz diye.

-3 veren natural reserve varmış da coal plant 48 ekledi, 12 tane kurmam lazım yani sadece onu bile counterlamak için yuh. neyse bir deneyeyim o kadar uğraştım en uzun turn modunda.

ama sonraki binalara gen yetmeyecek, bütün haritayı reserve doldurmam lazım. % düşüren binalarsa çooooooook geç geliyor. düşün yani kömür santralini füzyon santraliyle aynı anda kurmak lazım, beyinsizlik resmen.

yok nature reserve da her yere yapılamıyormuş zaten gg. artık su değirmeniyle seyir füzesi inşa ederim.

1600’de füzyon beelinelatıp net zeroya geçirdiler. al gore would be proud.

neyse 1800’lerin başında mars’a gidip bitirdim. airport haritanın heryerinden kara birimlerini ışınlıyor ama uçaklar menzilde değilse rebase bile yapamıyor gibi saçmalıklar ve pollution harici üzmedi. beğendim ama bu tarz dengeleri oturtmaları lazım artık, çıkalı bu kadar zaman olmuş.

ha bu arada geçen yıl konuştuğumuz som’u da bayağı sıktım, menzili çok iyi. türk okullarının endgamede arge olarak yoketmesi de çok iyi ahah.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte denge sorunları var ama genel konseptler değişik, birşeyler denemişler ve bazıları tutmuş. gerçi district yerleştirme işi biraz fazla çetrefilli, öyle mi yapsam böyle mi yapsam derken ai ne öneriyorsa onu seçmeye başladım bir yerden sonra. hepsi baştan açık olmayınca da optimize etmesi güç. bunu bir seriye dönüştürürlerse geleceği olur ama civ stagnasyondayken.

fazla savaş yapma fırsatım olmadı, çok yorum yapamıyorum o konuda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...