Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig [19/20]


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam iki son şampiyonun maçıyla lig başlıyor.

İlk hafta programı:oJVstt.jpg

 

Umarım bu sene masa başı oyunlarıyla veya eyyamla değil bileğinin hakkıyla kazananları izleriz.

 

Bu arada TFF başkanı dün çıkıp kimse istiklal marşı okumuyor ? diye açıklama yapmış. 6+2 falan gibi salakça yabancı sınırları konuşuluyor yine. O kara günlere dönmeyiz inş. 

 

 

Cthulhu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Göztepe olarak çok köt oynadık. eren derdiyok hakkaten adamın bir derdi falan yok yani. ölü gibi dertsiz tasasız gezdi sahada. mehmet sepil şu rodellega yı 33 yaşında adama o parayı vermem diye almadı . başını daglara taşlara vursun. Tabi daha ilk maç. takım toplarsa kadromuz kötü değil aslında ama eren derdi yok bilmiyorum yani....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

abi bilmiyorum. quaresma'da omuz atıp indirmişti hakemi mesela. hani bunda awareness'ı kaybedip üzerine giden hakem. kusurlu hareket vs kusurlu hareket var gibi. kırmızı verip atsa, ayrı ağlanacaktı. sen çarptın, adam refleks tepki verdi reröre diye. futbol tam çöplük oldu. takımlar boktan oyun ve yönetimlerini hakem, dıj güçler kafasında gizleme çalışıyor işte. gümüşdağ kafayı takmış işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

bundesliga'yı da 9 mayıs'ta başlatmak istiyormuş kulüpler ve federasyon. uefa toplantısı olacakmış, karar kılınırsa hükümete sunulacakmış. yavaş yavaş başlar haziran'da bütün ligler artık da cidden bayağıdır goygoyu yapılıyor ama durdurmaktan daha zor başlatması. bundan sonra hastalık bulaşan her sporcunun vebali başlatanlarda olacak. o kararı almak bayağı yürek işi mi dersin, mallık mı dersiniz bilmem de zor karar... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
On 20.04.2020 at 14:27, Fistan dedi ki:

çok zor

atıyorum ts-fb maçı sörloth covid pozitif çıktı , oynanır mı

ya da gs-basaksehir  burak ne bileyim çok zor oynanır ligler gibi

BİR KİŞİDE KORONA ÇIKARSA NE OLACAK?

Nihat Özdemir: "Alacağımız önlemlere rağmen bir kişide koronavirüse rastlanırsa o gün durumu hemen Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile değerlendirip ona göre bir yol haritası belirleyeceğiz."

 

Beyinsiz oğlu beyinsiz bunlar, daha bununla alakalı bir planları yok ligi oynatmaya çalışıyorlar.

Ulan 18 takım 432 futbolcu var, teknik heyeti, malzemecisi şusu busu 1000 e yakın kişinin olacağı bir organizasyonda corona çıkmaması mucize olur.

Ama daha yol haritası belirlememişler, çıkarsa belirliyeceklermiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 1 ay önce uefa başkanı mayıs haziranda oynatmak istiyoruz demişti. Italya da günde 900 ölü varken. Bize ozel bir durum yok yani. Covidin bitmesini beklersek futbolu sıktır et hepimiz çöpleri karıştıracak kivama geliriz. O yüzden problem yok başlıcak tabi ligler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...