Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Pati Guild


-Deno-

WoW Pati  

116 oy

  1. 1. Hangi faction olsun?

    • Alliance
      40
    • Horde
      66
    • Fark etmez
      10
  2. 2. PvP / PvE?

    • PvP
      73
    • PvE
      19
    • Fark etmez
      24
  3. 3. Class?

    • Warrior
      15
    • Hunter
      9
    • Druid
      5
    • Shaman
      10
    • Mage
      22
    • Warlock
      9
    • Rogue
      20
    • Paladin
      7
    • Priest
      19


Öne çıkan mesajlar

Valla son durum, eğer birkaç sayfa önceki Strawpoll'u dikkate almazsak, PvP serverında Horde gibi duruyor. Server olarak çok fazla seçim şansı olmadığı için Golemagg'da karar kıldık diyebilirim. 

Faction durumunda 15 oy ile Horde önde, ama ankete katılanların sayısı ile buraya yazanların sayısı paralel değil çok. Topic'i görüp herhangi bişi basıp oynamayacak adamlar da vardır kesin.

Başta bi millet gaza geldi, yazdı etti ama şimdi duruldu. İsterseniz şöyle yapalım, akşam Pati DC'sinde bir kanalda oynaması kesin olan kişiler ile bir araya gelip konuşalım. 

Bu akşam 21.00 gibi desek mesela uyar mı herkese? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Mal dedi ki:

Şu baya önemli bir detay,

Additionally, at this time, based on their expected population and queues, we strongly advise people to move off the following realms:

Shazzrah – PvP

Golemagg – PvP

If you are currently planning to play on one of these realms, you should expect extremely long queue times that take several hours to get through. In order to have a better play experience, we urge players on these realms to consider moving to the Firemaw realm.

All of the existing realms have a healthy population. Even a Full realm in 2006 would be Low by our current metrics. Any realm that is listed above Medium should expect queues at launch, with increasing severity from High to Full.

 

Golemagg'ı salsak mı bu durumda? Saatlerce beklenmez yani, zaten eskisi gibi zamanımız da yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard saatlerce que olacağını biliyor ve sadece 1 yeni PVP-EN realm açtı.

Tüm alternatifler sakat bence.

Ne kadar oynanacağı önemli. Paticik guildlerinin ömrü maksimum 2-3 ay oluyor, o da her yeni expansion başında zirve yapıp, sonrasında düşüyor. Classic'de daha beter olacaktır bence, kimse aylarca gear farmlayıp Naxx'a kadar oynamaz. 

Darksun'ın söylediği ghost realm olayı oluşursa (ki zannetmiyorum, özellikle yeni açılan Gehennas boş kalmaz) bunun olma süresi tahmini 4-5 ay. Pati'den kimse kalmaz 4-5 aya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Pati'den şu kadar adam kalır, bu kadar oynarı salalım zaten artık? Yani bilemeyiz ki, kaç yıl önceki deneyimleri göz önünde bulundurarak konuşuyoruz. Bakarsınız beklediğimizden de az adam gelir, guild kurmaya bile değmez, bakarsınız milleti aşırı saracağı tutar, işi gücü bırakır bunu oynar millet boş vaktinde. 

Her şekilde yalnız ya da birkaç arkadaş ile ordan oraya koşturmaktansa tek çatı altında olmak iyidir. O yüzden çok detaylı düşünmeye gerek yok, zaten Golemagg'da Pati var diye gelip Pati'den çok adam olmayınca 'tüh kimse ile oynayamıyorum' demez kimse, tek tabanca devam eder. Orda oynamasa alternatif olarak gidebileceği hepi topu üç dört server var an itibarıyla. 

Hala karar verilmesi gereken konu faction, en elzemi o. Kendi adıma konuşmam gerekirse, hemen hemen tüm tanıdıklarım 2 - 3 kişilik arkadaş gruplarıyla Alliance açıyor benim. Çoğu eski Horde oyuncusu, bu sefer de Alliance oynayalım kafasındalar. Buradaki Alliance diyen sayı ile de birleşince (ki bu insanların da arkadaşı olacaktır) Horde tarafı ile tam kafa kafaya gelmese de yakın olur diye düşünüyorum. O yüzden iki faction da mantıklı geliyor, hem de kendi aramızda PvP yapıyor oluruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar selamlar,

 

çok eski bir Paticik üyesiyim fakat aktif değilim işlerim dolayısıyla (genelde okurum diyebiliriz) fakat başlığı okuyunca bahsetmek istedim, 

 

biz ilk WoW çıktığından beri oynayan bir grup olarak, tekrar Classic ile dönüyoruz, Pain Train guildimizdi, guildin temel ekibi tekrar başlıyor ki o zamanlar çok güzel işler yapmıştık. 

 

Golemagg da horde ile dönüyoruz bu sefer. Eğer çok kalabalık değilseniz (kalabalıksanız da başımız üstüne, değilseniz eğer daha hızlı karar alabilirsiniz aranızda diye düşünerek söyledim) sizleride bekleriz, davet edebilirim discord'a vs. 

 

İçinizden bazıları bizleri biliyordur, tanıdığı vardır zaten beraber oynaıdğımız zamanlardan (UO vs. ) beni hatırlayanda vardır belki hala burada aktif olan ?

Açıkcası bizde eski Alliance oyuncusuyuz fakat Horde a karar kıldık bu sefer. Birde APES golemagg da Ally oynuyor ve kendileri PvP de in iddialı elemanlarmış sanırım, onlara bulaşalım istiyoruz birazda ?

Mervune benim nickim, mage olarak oynayacağım tekrar, 


edit : yaklaşık 20-25 kişiyiz ve bırakacak kişiler değil hiçbirisi. hepimiz sürekli görüşen kişileriz  ve hepimizin burning crusade sonuna kadar hardcore geçmişi var, ondan sonra oyun iyice b.ka sarınca yavaş yavaş dağılmıştık bırakmıştık. tabi herkes artık çoluk çocğua karıştı (15 sene az değil) o yüzden eskisi kadar tüm gün hardcore oynama hevesinde değiliz ama yinede kasacağız ?

 

Reumer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren'in dedigi dogru herşey usulune uygun olacak.. O sırayı beklicez. Kimse kusura bakmasın. Hiçbir yere migrate falan etmiyoruz. 4k ise 4 , 5k ise 5 sıra beklenicek sdfs.. Onu nick reserve basında iki tane pvp serverı açan gerizekalılar düşünücekti. Ben burda evimde oturan bir adam olarak 2 tane server yetmez demem 3.5 saniyemi alıyorsa bu gerizekalılar bunu bi zahmet 324 ay önden yapılan bir planlama ile düşünüversin. Şimdi de götlerini yırtıyorlar lütfen geçin digerlerine diye. E gerizekalı en başta 5 tane pvp realmini açaydın. Ghost'a geçelere migrate hakkı tanırdın en kötü.

He ek olarak ; 

Yukarda mervune'nun yazdıgı gibi biz de bir oluşum içindeyiz eskiler olarak magtherion'da guildimizi tanıyanlar olabilir Pain Train olarak oynadık Burning Legion SEVEN olarak başlamıştık o dönem. böle 2-3 arkadaş olursunuz,yer bakıyor olursunuz bide üstüne old skool vanillacı olursunuz , burdan bana mesaj atın discord'a davet ederiz bi konusuruz gelirsiniz guild'e .. 

Şuan ilk hesaplamalara göre +30'u bulduk nerden baksanız bi +30 / +40 daha ihtiyaç olacak bize .. optimum sayımız 70leri görse guild için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Gangren unpinned this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...