Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS4 için couch coop oyun tavsiyesi aranıyor


Sam

Öne çıkan mesajlar

abim ve kuzenle üç kişi couch coop haftası yapmayı planlıyoruz da bayağı kitlendik, fazla kalburüstü oyun yok gibi, olanların da çoğunu oynamışız sanırım. öneride bulunabilecek varsa makbule geçer, indie, low profile filan olması dert değil. sadece öğrenmesi ve oynaması basit olsun yeter. onlar rpg oynamaz pek, o yüzden diablo 3 tarzı oyunlar uygun değil. onun dışında tür konusunda oyun güzel olduğu sürece her öneriye açığız, her tarzı oynadık. sadece "rng loot ile char geliştireyim" tipi işler girdi mi karman çorman olmaya meyilli, fazla vakit yok çünkü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 kişi a way out'u düşünüyoruz aslında da 3 kişilik seçeneklerde tıkandık şu an. outward'a bakayım ama dediğim gibi rpg tarzından ziyade öğrenmesi hızlı daha basit şeyler lazım. beat/shoot em up filan gibi de olur.

yani şöyle diyeyim mesela alienation oynadık ama kuzen üçüncü gelince lvl scale olmadı, çok kasıldı ilk gün loot toplayana kadar. o sıkıntılı bir deneyimdi. broforce, guns gore cannoli 2, tomb raider osiris filan onlar iyiydi mesela.

overcooked oynadık mesela en son ama ileride çok kastırmaya başladı, skorla yıldız yükseltmeden yeni yerler açılmıyor. bir de aynı yeri 10 kere oynamaktan bayıldık yani bir noktada. ona devam etmeyeceğiz sanırım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yarış 1-2 şey var, aslında severler yarış oyunları bir bakayım. overcooked dediğim gibi en son oynadık ama 4-6'da mı ne takıldık artık yordu bizi. sen niye pas almadın sen niye pas vermedin diye birbirimize girdik, öyle oyun istemiyoruz pek. ?

guacemelee ilkini oynadık da onda da combolar kastırdı, sıkıldılar bıraktık. daha düz oynanabilen shoot em up gibi şeylerde daha rahat ilerliyoruz. takılsak da abanıp geçiyoruz çok bunalmadan.

şöyle broforce tarzı birşeyler var mı akla gelen?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

broforce ilk oynayıp bitirdiğimizdi zaten en çok onda eğlendik. onun kadar iyi o tarz bulamadık sonra.

goat sim uymaz sanki ya biliyorum onu.

bizim çok vaktimiz yok zaten beraber, kısa olması olumsuz değil hani. resident evil 4ü bitiremedik kaldı öyle 3 yıl filan oynadıktan sonra lol.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Crash Team al işte abi, pişman olmazsın. Neredeyse Mario Kart 8 Deluxe kadar iyi olmuş, türün zirvesinde ikinciliğe girdi gibi, Mario Kart Nintendo exlusive olduğu için ama her şekilde gideri var online olarak filan da. Nintendo dışında adam gibi kart oyunu yoktu (Sonic oyunları hiçbir zaman rakip olamadı), artık var.

Yarış =/= Kart bu arada. Gran Turismo ile bu aynı genre bile değil, tek ortak nokta gameplayde direksiyon olması.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...