Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 aylık ömrün kaldı naparsın


tiLi

Öne çıkan mesajlar

13 saat önce, goldbären dedi ki:

neyi ne kadar yaparsan yap asla yetmez, bir ay olmasıyla 40 sene daha olmasının çok farkı yok. yaşam sadece yaşam, yüzyıllardır nehir yatağında yuvarlaklaşan bir taştan veya uçuşan bir poşetten çok farkımız yok, duygular falan bir ilüzyon, insan boktan bir yere evrildi, sonumuzu da bu getiriyor zaten.
 

A-D-A-M

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle @goldbären mesajında küfür olduğu için şikayet ediyorum umarım banlanırsın. Sonralıkla saydıklarım gayet nesnel farklar, zaten astreoidde de bunlar olmadığı için o soruyu soramıyoruz kendisine.

Diğer taraftan insanlık sırf dünyayı yokettiği için evrene açılıp biomassini iyice arttırabilir, dünya yarın yok oluyormuş ve hiç bir kurtulma şansımız da yokmuş gibi yazmanın bi manası yok. Olasılıklar sınırsız.

 

Ölüm konusuna gelirsek, altımıza kaçırıp rezil bi halde öldüğümüz kabülüyle yola çıkmadık, bu düşünce deneyini ortaya atan arkadaş böyle bir bilgi vermedi. Şişman olduğun ve bu yüzden kendinden nefret ettiğin için başkalarını sevebilme kavramına da uzaksın ama olmasaydın eğer, sevdiğin birini kaybetmenin onunla geçiremediğin zamanlara hayıflanma olarak da tezahür ettiğini tecrübe etmiş olurdun. Bu nedenle sevdiklerime benimle yeterince zaman geçirme ve ölümümden en az etkilenme şansı vermek istiyorum. Ayrıca o resimdeki adam da ben değilim, benim boyum o kornişi kırmadan perdeyi asabilecek kadar uzun. TEŞEKKÜRLER.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga yeterince zaman diye bir şey yok diyorum materyalist materyalist wot diziyosun ya. hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlardan birisin, gerçekten SıNıRsıZ oLaSıLıKLaR gerçekleştiğinde hüngür hüngür "benim başıma gelmemeliydi ühühü nasıl olur" diye ağlayacağın o kadar belli ki.

halbuki deseydin ki "yaşamın zaten ultimate bir amacı yok, acıyı minimize edip konforu artırsak yeter, o yüzden sevdiklerimle üçe beşe bakmadan zaman geçirirdim." o zaman olurdu...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

56 dakika önce, goldbären dedi ki:

"yaşamın zaten ultimate bir amacı yok, acıyı minimize edip konforu artırsak yeter, o yüzden sevdiklerimle üçe beşe bakmadan zaman geçirirdim."

Kiloları yüzünden sağlıklı insan ilişkisi kuramayan lonerların hayatı ve insanları çözüm serzenişlerine nasıl gülüyorum biliyor musun?

Hahaha-HAAAAYT diye gülüyorum. Hahaha-HAAAAAYT

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ad hominem yapma / ırççılık yapma geyikleri de çok saçma geliyor bana. Tartışma dediğin karşıdakinin zayıf yönlerine vurarak yapılır, misal goldun göbeği o kadar büyük ki o ilüzyonları elleriyle yakalamaya çalıştığında kolları kısa kalıyor beceremiyor.

 

Çünkü ŞİŞMAN

 

hehehehehe

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...