Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games - EGS Genel Bakış


Xenus

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, Sam dedi ki:

işte 10 kalemden 9’unda apple, 1’inde apple’a hak verdi yargıç. epic istediklerinin çoğunu alamadığı halde önceki duruma nazaran apple’da kayıp var. davanın çıkış noktası olan meselede haklı bulunması önemli. bu noktadan apple lehine değil, aleyhine gidiş olur zamanla. ayrıca başka yoldan ödeme yapılabilince komisyonsuz muazzam bir gelir kaybı olabilir şirketler indirimli ödeme sunarsa fortnite’da denendiği gibi.

gerçi epic fortnite’ı geri koymayacakmış buna rağmen.

şuna katılıyorum.

kullanıcı için de daha iyi oldu bu arada. app'lerde login olma tuşu var, ama subs'layamıyorsun apple harici. dev'ler apple'a cuck'lamak istemezse kullanıcının müneccim olması gerekiyordu, "www.ahmetappleri.com'dan satın alabilirsiniz ;))" bile diyemiyordu dev'ler. büyük saçmalıkmış.

şimdi "press here to buy" tuşu --> app dışında web browser, sie apple. bu da ideal değil tabi, kullanıcı için her ekstra adım (bulunduğu app dışında bi yere yönlendirilme, kredi kartını girme, e-mail adresini yazma vs.) bir şeyi satın almama ihtimalini arttıran şeyler çünkü (friction diyor gavur). ama kullanıcıya "burdan alabilirsiniz" diyememekten yeğdir her türlü.

bana kalırsa en büyük kazanım bu. "bizi bamladılar haksız yere, tekelci bunlar =(((" davası değildi benim gözümde. apple'ın ödeme yolu dayatmasından kurtulma davasıydı. kaldı ki anlaşmayı ihlal etmişsin, kafadan haksızdı epic o konuda. anlaşmanın şartlarına challenge etmesi gerekiyordu mahkeme yoluyla. ki yaptı zaten ama bunu app store'dan banlanmadan da yapabilirdi, apple'ın payını düştükten sonra kazanabilecekleri bi sürü paradan oldular keriz gibi sdfds.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

epic-games-ten-60-tl-lik-kupon-kampanyas

 

Abone Olanlara 60 TL'lik Kupon Hediye

Epic Games'in kupon kampanyasından faydalanabilmek için Epic Games e-posta ve uyarılar programına abone olmanız gerekiyor. Peki nasıl abone olacaksınız, kuponunuzu nasıl alabilirsiniz?

Bu promosyonun tarihleri nedir?

Kaydol ve Tasarruf Et etkinliği 15 Ekim TSİ 17.01 tarihinde başlayacak ve 16 Kasım TSİ 10.59 tarihinde sona erecektir. Etkinlik sona erdiğinde tüm kuponların kullanım süresi de bitmiş olacak, bu yüzden acele et!

Bu promosyon sırasında birden çok Epic Kuponu alabilir miyim?

Hayır, bu promosyon hesap başına bir Epic Kuponu ile sınırlıdır.

Hangi satın alımlar bu Epic Kuponu için uygun sayılıyor?

Epic Games Store'daki 79,99 TL ve üzeri fiyata sahip tüm ana oyunlar. Epic Kuponları ön satın alımlarda, eklentilerde, sanal para birimlerinde ve oyun içi satın alımlarda geçerli değildir. Tam SSS bölümümüzde kullanışlı bir para birimi dönüştürme tablosu yer alıyor.

Epic Games İndirimleri Yarın Başlıyor

Ayrıca kuponunuzu daha avantajlı bir şekilde kullanmak istiyorsanız yarın başlayacak olan Cadılar Bayramı indirimini beklemenizde fayda var. İndirimler başladığı gibi sizleri bilgilendireceğiz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.10.2021 at 23:43, Sam dedi ki:

79₺ üstü filtresiyle baktım ama ben de bulamadım, ayrıca herşey pahalanmış geldi. eski 60₺'nın değerini hissedemedim. belki indirimli oyunlar olsaydı onlara uyardı.

Tom Clancy's The Division 2: Warlords of the New York Ultimate Edition değil de onun bi düşüğü 80tlden 20ye iniyor, ben onu alacam sanırım zira ekstralar sadece kozmetik şeyler silah rengi falan.

269tl normal fiyatı ve Steami torrenti yok...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...