Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Emblem: Three Houses


Komutan

Öne çıkan mesajlar

seriyi awakening ile sevdiğim halde, fates ile oyunu üçe böldükten sonra üç katı paraya satıp, iran tier sansürleyip, çevirileri kasaba yaptırıp, çöp tier amerikan seslendirmesi hariç sesleri kaldırdıklarından beri köprüleri yaktım. intelligent systems'in yaptığı fire emblem heroes da halihazırda en rezil powercreep içeren gacha oyunu, niche kitleyi soyup vurgun yapma kafası değişmedi. ileride emülatör çalıştırdığında bakarım buna artık.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, GERGE dedi ki:

Daha kargoda benimki, İngiltere'den çıkmış.

Ben dijital versiyonunu aldım. Değiş tokuş maksadıyla mı fiziksel olarak alıyorsun, yoksa İngiltere'den almanın bir fiyat avantajı mı var?

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-27-nintendo-confirms-fire-emblem-three-houses-patch-will-replace-protagonist-voiceover-following-sexual-assault-allegations

"Nintendo will replace Fire Emblem: Three Houses protagonist voiceover following sexual assault allegations

"It's time I apologise to all the people I've hurt."

News by Wesley Yin-Poole, Deputy Editor

  

Updated on 27 July 2019

Nintendo has said it will release a patch for Fire Emblem: Three Houses that replaces the voiceover for the game's male protagonist after he was accused of sexual assault.

The voice actor in question is Chris Niosi, who played male Byleth in the Nintendo Switch game as well as in mobile game Fire Emblem Heroes. On 17th July, Niosi issued a statement titled "it's time that I apologise to all of the people I've hurt". In it he said he had "horribly mistreated and abused friends, colleagues and even my significant others", and issued messages of apology to a number of individuals. He goes on to say "this is not intended to be a PR stunt".

Now, Nintendo has confirmed it plans to pull Niosi's work from Fire Emblem. Here's the statement:

"After assessing the situation, we decided to re-record the character's voiceovers in Fire Emblem: Three Houses and Fire Emblem Heroes with another actor. The new voiceovers will be included in a future patch."

For Three Houses, it looks like Niosi will be replaced by voice actor Zach Aguilar, who was credited as the voice actor of Byleth in a recently-released Heroes video, below."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle komedi yok ya. edelgard çekmeye çalışırken bannerdaki diğer üç heroyu ve üstüne alakasız üç heroyu daha çektim, fıkra olsa yok artık denir. yeşil orb çıkmıyor, çıkmayınca çat geliyor 5* o anda. püh tüküreyim böyle şansa.

nihayet çıktı sonunda.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 02.08.2019 at 08:55, GERGE dedi ki:

Üç gündür PIM'den oynamadı. Valla bayrama kadar gelmezse PTT önünde eylem yaparım =(

abi ben anlamadim

Shop4tr'den Fire Emblem geldi sonunda. 6 günde İngiltere'den Türkiye'de, 6 günde de gümrükten bana. Vergi de yasaya göre alındı, kapıda ödedim.

sunu yazmistin kafam karisti. once vergisini oduyorsun kapida, sonra mi geliyor paket?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Komutan dedi ki:

Bir üst classa geçmeden önce karakterlerin bulundukları classı maximum seviyeye çıkarıyor musunuz? Bayağı zaman alıyor ve sadece 5 ability seçilebildiği için çok gerekli gibi gelmedi ama emin de olamadım.

abilitylerini unlock ettiriyordum eski oyunlarda en azından, seviyeyi köklemek stat arttırıyor muydu toplamda onu hatırlamıyorum ama. yeni oyunda değişmiş olabilir gerçi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

ya bu nintendo o kadar kötü bir firma ki, konsollarını kullanmıyorken bile teknolojik başarısızlıkları bir şekilde etkiliyor.

tablet yere düştü, çalışmıyor. tamire gitti. hadi dedim daily loginler için emülatör kullanayım o arada fire emblem heroes için. lakin orb hesabını android ve ios arası taşımıyor oyun! WHAT. THE. FUCK.

emülatörde kazandığım bütün orblar bölünecek, parçalanacak şimdi iki hesap arasında. hakikaten bir şirket nasıl istikrarlı bu kadar fail olabilir her yaptığı işte, anlamak imkansız. bir de parayla orb almış olsa insan of of yani.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...