Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni nesil gençliğin yerlerde sürünmesi


Bonjo

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

abi bu forumda senin kadar haksız olup haksızlığından birhaber olan çok az adam var. iddialı ama inanılmaz derecede detayları az düşünülmüş bazen de direk saçma çıkışları muhteşem bir bilgiçlikle yapıyorsun. aklım almıyor.

iki tane genç çocuğu gözlemleyip bizim ebeveynlerimizin son iyi çocuk yetiştiren nesil olduğu iddiasında bulunmak her babayiğidin harcı değildir.

aklıma apex legends ve vücut geliştirme topiklerinde attığın son bombalar da geliyor da şimdi iyice archenemiye bağlamayayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.08.2019 at 17:17, DoGMeaT dedi ki:

 

sadece en guclu savascilar bu vidyoyu 2 kere ardi ardina izliyebiliyormus

Ne bekleyip de izledim bilmiyorum ama pişmanım. Kadınların ve erkeklerin bu şekilde taciz fantezisi kurması da üzücü.

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya olan yine deno şablonu işte.

deadliftten bahsediyorduk öneminden falan nedense bir anda araya girip bütün vücudu çalıştırıyormuş da hede hödö  bırakın bunları şu siteye girin antreman seçin herşey harikülade olacak gibi bi laf edip en böyle basic kullanıcıya hitap eden instagram workout sayfalarından birini fln önerip yok olmuştu. deadlift'e hede hödö diyebilecek yegane adam işte. babayiğit bir insan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ebeveynler çocuk yetiştirmenin ç sinden anlamıyordu abi, ergenlik nedir, cinsellik falan filan kendi yordamımızla yalan yanlış çözdük, kimisi hala çözemedi ? şimdikiler çok daha iyi ebeveyn olacaktır çünkü kendileri gençliği yaşıyorlar. Fakat onların çocukları ebeveyn falan sallaycak mı emin değilim öyle bir tüketim toplumu, sosyal medya bağımlılığı falan geldi ki gelecek kuşaklar nası bir egoda olacak kimbilir

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...