Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada IPTV tavsiyesi


BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Danimarkada yaşayan bir arkadaşım bu konularda bilgisi olmadığı için bana sordu ama benim de pek ilgim olmadığı için foruma sorayım dedim. Adam orada IPTV kullanacak ama nedir ne değildir, hangi servis tercih edilesidir fikir almak istiyor. Erikson iyidir diyenler var ama ben buradan görüş almak istiyorum, hatta mümkünse avrupada yaşayan ve iptv kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, senko dedi ki:

@Gallant danimarka da is nasil bulunuyor IT sektorunde genelde? Blue card uzerinden mi yoksa sponsorluk mu?

Bir de hangi kosullardan sonra sinirsiz oturum veriyor danimarka biliyor musun? Iste almanya icin 21 ay blue card ile calistiktan sonra sinirsiz oturum alabiliyorsun mesela.

IT de degilim ben, ama enteresan bir sekilde adamlar normal ilanla adam aliyorlar. Aldiklari elemanin Danimarka'da olmasi genelde avantaj. Cok spesifik bir isin yoksa genelde once lokal markete sonra headhunter uzerinden EU ya bakiyorlar. Genelde benim gordugum yabancilar, master sonrasi kalan kitle, ya da es durumundan yerlesip bir sekilde is bulanlar.

Blue card yok burada. Belli kosullari saglarsan(yillik gelir belli bir tutarin ustu olucak, 4 senenin 3.5 inda calisiyor olman gerekli, dil sinavini geciceksin, birde vatandaslik testinin bir alt versiyonunu istiyor) en erken 4 sene icerisinde sinirsiz oturum veriyor. Kosullarin yarisini saglarsan 6 yada 8 sene (en son kanunla 8 oldu diye biliyorum, yanlis olabilir) sonra veriyor. Sinirsiz oturumu ulkeyi terk etmen durumunda 1 yada 2 sene icerisinde donmezsen geri alabiliyor(Bunun belli detaylari var tam hakim degilim)

Gocmen kanunlari ortalama 3 ayda bir degisiyor. Yeni secim oldu, sag kanat cogunlugu kaybetti. Sol kanat disardan destekli azinlik hukumeti kurdu. Sol kanat secim propagandasinda gocmen kanunlarini yumusatmayacagini ama nitelikli profesyonellere kolaylik saglayacagini soyledi. Buranin adetlerine gore en az 1 sene debate edip kanun degisikligine giderler gibi duruyor. 

Gozune kestirdigin firmalar varsa onlarin ilanlarina bakip harasslayabilirsin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Benim de bir sorum var,

maçlar belgesel kanalları falan zibilyon tane kanal olan bir servis kullanıyorum, babam tabletten açıp tvye aktarıyor, maç için kullanıyor sadece. 3 yıldır kullanıyoruz; geçen yıl, yıllık 150 liraydı bu yıl 180. fiyat bu işler için nasıl sizce?

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...