Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top Gun: Maverick (2020)


Laorx

Öne çıkan mesajlar

şimdi geldim filmden, top gun'a çekilebilecek en iyi devamı çekmişler. önceki gün ilkini tekrar izlemiştim, hikayeyi mükemmel bağlamışlar.

Spoiler

hop oturup hop kalktım "bu sefer mi maverick'i harcayacaklar gençlere yer açılsın diye", neyse ki olmadı. araya girip füzeyi yiyecek sandım, flare'lerle kurtarınca tam bir "YESSSS" anı oldu.

10 numaraydı hava aksiyonu, olabileceğin en iyisini çekmişler. tom başgan her bakımdan 10 numaraydı, kariyerinin zirvesinde hala. ed harris'in rolü daha büyük olsaydı keşke ama.

maverick'in yoda veya obi-wan gibi "artık beceremediğimiz için öğretiyoruz" durumuna düşmemesi çok isabetli olmuş. herkesi net ezdi gene, kimseye eline su döktürmediler. han solo gibi kestirmediler. tom gibi kariyerinin zirvesinde gene.

val kilmer sahnesinde çok duygulandım, "yaa konuşturmayacaklar galiba" derken konuşmaya başlayınca çok sevindim. çok güzel uğurladılar, son rolü olabilirmiş zaten sesi gitmiş adamcağızın artık.

what-happened-to-iceman-between-top-gun-

07 icebaşgan

fan service bakımından da, devam filmi bakımından da, son dönemdeki başarısız resequel hatalarına düşmeyen bomba bir film olmuş. ilkini seven herkese şiddetle tavsiye ederim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

popüler olsa da bizde sık tekrarı verilmeyen bir filmdi, olabilir.

geçen hafta gitmeden önce ilk filmi tekrar izledim, hatırladığımdan çok daha iyiydi. güzel eskimiş, yenisindeki karakter referanslarını görmek açısından da iyi oldu. unutan varsa yenisine gitmeden önce izlesin derim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

son kastıkları kapışma haricinde aksiyonu güzel. tabi boş amerikan propagandası o ayrı

 

Spoiler

ya maverick ne testisli adammışsın be kardeşim milyonlarca dolarlık uçakları düşürüyo patlatıyo sıkıntı yok hocam senden uçak mı esirgiycez. kan alırlar kamil kan. Bir de düşmanın kim oldugunu belli etmemek için ne kasmışlar yav bu kadar korkmayın bilader ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

top gun rooster'in ucaginda yanindakiler dikkatli ucsun diye "pilot adayi" tabelasi eksik. diyaloglar da benzer kivamda. konusamayan val kilmer'a bir seyler yazmayi basarip miles teller gibi neslinin en iyilerinden aktore malzeme sunamamis olmak gercekten garip. ilk filmdeki 8 yasindaki hali olsa bazi sahnelerde ayni tepkileri verir. 

ed harris selam verip gidiyor, filmin kalaninda hardass otoriteyi jon hamm oynuyor saka gibi...

eglenceli bir aksiyon/savas filmi olmus. devam filmi olarak vaziyetini yerine getirmis. ama iyi film olabilecekken olamamis. halbuki konusuna, ilkine baglayisina falan bakarsak temeli daha fazlasini tasiyabilecek nitelikteydi. uzuldum ve tepkiliyim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzelmiş film. Bütün aksiyon, uçak sahneler 10/10du gerçekten. IMAX'Da seyredebileydim keşke.

Spoiler

 

Mav'ın barda oturup gençlerin Top Gun canlandırmasını seyretmesi iyiydi. 

ama Mav bir daha F14 uçursun diye çok zorlamışlar. Düşman üssüne gir, kimse bir şey demeden hazır uçağı al git.

bide görev baya star wars trench run'dı direk sdf

bide bide sonda ki kötü uçağın yaptığı hareketi gerçekte yapan varmış.

 

Ace Combat 7 yükliyeyim bari bir daha bunun gazıyla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...