Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VodafoneNet iptal olayı


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

aslında konu baya net ama sizin yorumları merak ediyorum açıkçası.

yaklaşık 3 hafta önce acıbademe taşındım. Taşınırken de önceki evimde kullandığım VodafoneNet Fiber hattı için de nakil talebinde bulundum. Adamlar aradı, şu gün geliyoruz dediler, ok dedim. Geldiler baktılar vodafone fiber hattı çekilmemiş. Müşteri hizmetlerinden adsle başvurabilirmişim. Ok dedim gönderdim. 

Aradım mhizmetlerini kız apartmanınızda var görünüyor fiber diyor. Anlattım böyle böyle geldi ekibiniz hat yok dediler dedim. Yok ben tekrar kontrol için talep oluşturuyorum dedi. Bu arada bana telefon falan gelmedi. Aradan geçti 1 hafta ses seda çıkmayınca, tekrar aradım. Sizi aramışlar, ulaşamamışlar dedi açan kız. Beni arayan kimse olmadığını illettim. Tekrar talep oluşturdu hat kontrolü için. 

Bugün bana bir sms geldi, talebiniz üzerine aboneliğiniz iptal edilmiştir denilerek. Arkasından -geç geldi sanırım- talebiniz ile ilgili size ulaşılamamıştır, onayınız doğrultusunda siparişiniz iptal edilmiştir.  

Arkasından işte modeminizini 10 gün içerisinde iade etmeniz gerekmektedir cart curt. 

Direk müşteri hizmetlerini aradım, ben iptal talebinde bulunmadım, napıyorsunuz dedim. İşte onaylandığı için yapabileceğim bir şey yok, 860 liralık cayma bedeli yansıtılacak, modemi de göndermeniz gerekiyor dedi kız. Ancak iptali sizin istemediğinize yönelik talep açtım, size tekrar geri döneceklerdir dedi.

 

tldr: vodafonenet nakil talebime istinaden "bana ulaşamayınca" -beni arayan soran yok- kendi kendine aboneliğimi iptal etmiş. Cayma bedeli 860tl çıkartmış.

başına gelen, yaşayan var mıdır?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
On 16.07.2019 at 13:51, -Bonesoul- dedi ki:

direk suraya yaz;

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

bulundugun ilcenin tuketici hakları komisyonuna yonlendırırler, 2-3 aylık bı surecten sonra sonuc cıkar.

eveeet beklediğim oldu ve 803 lira fatura geldi ve ödedim.

Tüketici şikayeti uygulamasından aleyhime bir şey çıkacağına ihtimal vermiyorum. Ama diyelim ki çıktı, bana ekstra bir yaptırımı var mı?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...