Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPS/Dedicated Server


delulace

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Farklı tipte botların çalışacağı sunucu arayışındayım. En son İngiltere'de bir dedicated server kullanıyordum (Xeon 4-core + 4GB Ram + 1TB HDD + 7.8£ per month) ancak şu anki fiyatı uçmuş o yüzden başka yerlere bakıyorum.

AlphaRacks kapanınca (ki kötüydü) PSK Hosting'e vermiş mailleri reklam için, oradan 2 tane VPS aldım (6GB/4Core ve 8GB/4Core şeklinde 55$ per annum ve 79$ per annum). Adamlar catastrofik event yaşadılar, Seattle'daki altyapının tamamı çöktü, beni LA e aktardılar, 900+MB/sec download, 600MB/sec upload gördüm ama gel gör ki makineler ulaşılamaz olup duruyor. Refund istedim mecburen.

2/4Core ve 4GB+ ram ile min 250GB diski olan dedicated/vps makine arıyorum. Kullananlar bilenler yazarsa sevinirim. Fiyat da önemli tabi,  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 saat önce, orc_lord dedi ki:

Kullandığın dedicated server için o fiyat cidden ucuzmuş. Anladığım kadarıyla şuan VPS'e yöneleceksin. Aylık ne kadar civarı bişi düşünüyorsun? Gerçi çoğu firmanın fiyatlandırması birbirine oldukça yakın.

aynen vps yolu gözüküyor. o dedicated şu an 30£/month.

vps'lerde bi de cpu limiti aşma problemi yaşadım PSK'da, o yüzden limiti aşınca makinayı kapatmayan bi provider olursa ne ala.

dediğim speclere sanırım 10$ civarı verebilirim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...