Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

54 dakika önce, Darksun dedi ki:

bu harcama limiti itirazı reddedilmiş ee ne olacak şimdi peki.

Tahkimden olumlu sonuç alma ihtimali ya da beklentisi olduğunu sanmıyorum. İhtimaller;

Bankalar birliği anlaşması imzalanır. Bu baya düşük ihtimal.

Bankalar birliği anlaşması daha uygun koşullarla imzalanır. Daha olası.

Özel bankalarla yapılandırmaya daha önce izin verilmemişti kel geçen istediği bankayla anlaşsınlar demiş. Her gün farklı bir şey diyor ama dönmezse başka bankayla uygun anlaşma yapılır.

Dalavereyle oyuncu maaşları düşük gösterilip sponsorluk vs. ile kalan ödenilir. Çinde maaş sınırı var böyle deliyorlar.

Teklif olan veya olabilecek Vedat, Gustavo, Ozan kim varsa satılıp kaynak oluşturulur yerlerine çok mütevazi oyuncular alınır. Bu ilk seçenekle birlikte teslim bayrağı demek taraftarın hoşuna gitmez. 

Sonuna kadar çözülmez sonunda lisanslar tescil edilir ama intikam olarak TFF puan mı siler hakem katliamı mı yapar ikisi de mi olur bilinmez.

Yine sonuna kadar çözülmez ama TFF geri adım atmayıp lisansları da çıkartmaz. Eskilerden de gidenler olduğu için eksikler u19'la doldurulur. Yeni oyuncular yarım sezon oynamadan boşa maaş alır sonra da takım bulan anlaşarak sözleşmesini feshedip gider. Herkes açısından rezil durum bunun olacağını da sanmam.

Last but not least, göklerden bir karar gelir. Halledin der hallolur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 Şu an FB kadrosunu geç, ligde Sosa'nın pozisyonunun muadili yok, yaşı soru işareti tabi ama; 

geçen sene  42 maç 3530 Dk. oynamış, maç dakika ortalaması bile 85dk civarında. He seneye de bu kadar oynar mı? belki oynamaz ama rahat 25 maç çıkarır. Bu sene şampiyon olucam dersen bu hamleye ihtiyacın var malesef.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşa takılmama durumu kısmi olarak doğru. Arada 2-3 tane böyle adam alabilirsin. Bütçen yoktur, takımı toparlamak için, eksik bölgeyi idare etsin diye alırsın. Ama sayıyı fazla kaçırırsan tüm takımı yaşlandırırsın, ondan sonra lig maratonunda uzun vadede patlarsın. 

Önümüzdeki sene genç kadrosu olan takım büyük avantaj sağlayacak. Hem corona yüzünden yaz tatilini adam gibi yapamamış futbolcular, hem takım sayısı artmış lig, hem de muhtemelen sıkışık maç düzeni olacak. Nefes almaya fırsatları olmayacak oyuncuların. O bakımdan genç ağırlıklı ve geniş kadro kurmak önemli. 

Mert Hakan iyi adamdı izlediğim kadarıyla, GS ile ismi anılırken alınmasını isterdim. Fener'e gelen Anadolu topçularında genelde bi salma durumu oluyor, o kervana katılmaz umarım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, Tyrion dedi ki:

En kötü dediğin, pandemiden sonra 8 maç yapmış TS, 2'si sakatlık 1 cezalı 3 maç kaçırmış. 5 maçta  3 gol / 1 Asist yapmış. 

Dostum 90dk tüm maçları izledim. Kötüydü net kötüydü. Youtube dan oyuncu izlenip alınmıyor sonuçta 15 gol attı diye. Sosanın kalitesini Beşiktaşlı olarak bildiğimden kötüydü yani. Akan oyunu durduran adamdı tabi ki bana göre. Sonuçta yazdııklaarıım kalitesini düşürmüyor oyüzdenn relax

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yas isi soyle - dunyada kaliteli forvet sikintisi var. Zlatan cok ekstra bir isim hadi de Burak'in hala piyasasi var cunku istatistik yapiyor, forvet icin cok iyi fizigi var belli ki kendine bakiyor. 

35 yasindaki forvetle 35 yasinda bek'in kiyaslamasi da farkli olur kanimca ha GG-Caner hala is yapar ama mac sayisi artiyor bu sezon. Ustune yasli orta saha. Kesin bir etken. 

Zaten GS-FB-BJK acisindan bakarsak olaya seyircisiz yaptiklari her ic saha maci onlarin dezavantajina acikcasi. Eskiden rakip takim maca 1-0 yenik baslarken artik psikokojide ustunluk kuramiyorsun. E kadron da cok ustun olmayinca adamlar gelip yenip gidiyorlar seni. Hakem faktoru ustune cabasi. Maclar ne kadar seyircisiz olacak bilmiyorum gerci.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sosa pandemiden öncede düşmeye başlamıştı yalnız. ilk yarıdaki performansı üst düzeydi ama sonrası hiç yoktu. pandemi sonrası iyice dibi görmüştü.

teknik vs. eyvallah ama 40+ maçta cidden tekniğiyle de bir şeyleri zor yapar. maliyeti karşılanabilecek düzeydeyse her zaman kadronda olmasını istersin gerçi bu tip adamlarında tam tamına güvenilecek adam olmaktan 2 sene önce çıktı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...