Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

valla şimdi dönüp bakınca bu konu bir tek fenere zarar veriyor. GS'ye haketmediği bir bütçe verilmiş ama zaten sportif başarı yokken bu maaşlarla GS patlamış durumda. Beşiktaşın bütçesi amaçladığından bile fazla olabilir. GS'ye bu kadar bütçe verilirken Feneri bu kadar az nasıl hesaplamışlar acaba? Gerçekten maaş ar bu kadar mı düşük Fenerde merak ediyorum. Beşiktaş'a gariban takım derken beşiktaşa verilen bütçenin de 30% altında bütçe verilmesi çok ilginç...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fener'in düşük olmasının sebebi bankalar birliği ile anlaşma imzalamamış olmasıymış. 

bjk ve gs imzaladı, 2 sene ertelemeli bok gibi kredi çektiler. onu borç olarak görmüyormuş kurdukları sistem işte slot açıyor. fener onu imzalamadığı için borçların tamamı yansıyor hesaba.

kısaca gel kucağıma otur, kredi çek bizi besle diyorlar. 

ha aktif anlaşmalar söz konusuyken hiç imzalamayıp bu limitlere tamah etse fener daha iyi. 2 sene sonra gs ve bjk'nin o paraları nasıl ödeyebileceği meçhul. yeniden anlaşma şart diyor herkes. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle. Haberleri sızdırdılar zaten imzaladığı zaman 350m olacak limit diye. Yaparlarsa Ali Koç biraz daha takılır ondan sonra akp memur atar yeni başkan.

İmzalamazsa da süründürürler belki biraz limit açar sezon başlamadan sonrasında uğraşmaya devam eder. Taraftar desteği de varken anlaşmaya gerek yok hem kucağa oturmuş oluyorsun hem de başarı garantisi yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi geçtim yeni sezonun 11 eylül'de başlayacağını söylediler. bütçeleri 8 ağustos'ta açıklıyorlar. tff'nin bütçe tarafında tamamen haklı olduğunu düşünelim (ki değil bence ama onu geçiyorum). 60 70 milyon euro maaş bütçesi olan takım 33 34 gün içerisinde bu maaş ödemelerini nasıl 18.8 milyon euro'ya düşürebilir? mantıklı bir şey mi bu? napıcak tek taraflı fesih mi yapıcak oyuncularla? tamamen fb dahada zor duruma düşsün diye saçmasapan bir harcama limiti veriyolar. transferi tamamen geçtim, elindeki sözleşmelere bile yetmiyor bu ama sen bunu yeni sezona 30 gün kala açıklıyorsun. kötü niyet olduğu, hedefli olduğu gayet açık ve net ortada. 

ali koç sportif olarak ne kadar başarısızsa ekonomik olarak okadar iyi hamleler yaptı şimdiye kadar. bankalarla anlaşmama durumunu da destekliyorum tamamen. gs, bjk imzaladı ancak şu andaki hesaplamalara göre o borçların ödemesini yapamayacakları söyleniyor. ben kendim incelemedi ama ali koç'un imzalamamakta ısrarının bir nedeni var ve bunu hep söyledi, o anlaşmalar günü kurtarıyor belki ama 1 2 sene sonra ödeyemezler diye. ödeyemedikleri durumda yine bir siyasi hamle gelecek ve bankalarla olan anlaşma gevşetilecek diye düşünüyorum. biz buna muhtaç kalmamak için imzalamadık ve çok iyi yaptık. vermesinler bütçe falan, zaten daha ne kadar kötü olabiliriz. küme düşmemeye oynadığımız sene 5inci, şampiyon olur muyuz lan dediğimiz sene 6. olduk. bu saatten sora taraftara koymaz bu hareketler, aksine daha çok bütünleştirir taraftarı, yönetimi.

bein'in daha sadece bu gün 2 kez ayrı ayrı programlarda "abiler valla bizle alakası yok" açıklamaları da taraftarın toplu hareketinin etkisini gösteriyor. sadece bugun 300k twit atılmış hashtag'de. ne kadar doğru bilmiyorum ama 30 bin iptal talebi var deniyordu. böyle harcama izni verildikten sonra neyini izlicek ztn fb'liler ligin. gayet iyi yapılıyor. kasımpaşa da isyan etmiş zaten. hatta gs ve bjk'nin de yabancı sınırından dolayı buna destek vermesi lazım ama hoşlarına bile gitmiştir bu hamle. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmasın da 90'dan 65'e inen takıma sonraki sezon 18'e ineceksin demek mantıklı değil. Kaldı ki sözleşmeler devam ediyor yarın çıkıp yabancı sınırını 6'ya indirdim demek gibi bir şey.

Şu haliyle velev ki satamadın maliyetli oyuncuların hem maaşını ödeyeceksin hem lisans çıkaramayacaksın. Adamların neyi doğru ki bunu düzgün yapsınlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kulüpler satılacaktır muhtemelen zaten satılsın da. nerdeyse 12 milyar tl borcu olan 3 büyüklerden sadece gs de 1 uefa ve süper kupa varsa hiç masal anlatmasınlar. Hele ali koç hiç zırvalamasın. kendi koyduğu para + kampanyadan elde ettiği  çok güzel gelir ile aldığı oyuncular, harcadığı para ve ligdeki durum ortada. Şimdi tff yi düşman yapıp kendi sıyrılıyor. Bu sene yine olası bir başarısızlık için mazereti de hazır vaziyette.Ayrıca TFF nin açıklayacağı limit aşağı yukarı zaten biliniyordu. Demek istediğim bu limitler sürpriz falan değildi zaten. Buarada ali koç daha önce bir tv programında hesaplama ile ilgili şikayeti vardı söyledikleri de mantıksız değildi ama yine de gerçeğe bakarsak tff nin açıklayacağı şekilde sen limitini zaten kendin hesaplayabiliyorsun. Bu durumda buna göre çok önceden hareket etmen lazımdı. Tabi ki ali koç ben başarısızım 200 milyon euro kaynak bulup heba ettim demeyecektir. itiraf zor bizim ülkede. başkasına suç atmak vs işin kolayı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...