Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Borlach dedi ki:

bende bilmiyodum kuralı. daha doğrusu bu sene değişince her el penaltı sanıyordum. kural koyulunca ses etmedim daha.

Kural şu:

- Eğer golü atan takımın oyuncusunun eline/koluna, gol olmadan önce değdi ise lamı cimi yok. Gol iptal. el veriliyor. "Çarptı çarpmadı çarparmış gibi yapıp sürttürdü" bitti. Yok. Bitti. Hücumda iken el topa hiç bir şekilde değmicek. (2 hafta önce man city maçında ilk uygulaması oldu bunun)

- Defans oyuncusunun eline/koluna değdi ise kolun pozisyonu doğal mı diye bakılıyor. Doğal = sarkık kol. Eğer koştuğu/hareket ettiği için tam sarkık olmayan/yarım sarkık olan el varsa hakemin inisiyatifinde. Eğer kol omuz civarındaysa el. Hatta bir gavur programında humerusun (pazı) pozisyonuna bakarak en sağlıklı tespiti yapabilirsiniz dedilerdi.

- Vücuttan gelen top kuralına ise dokunulmadı.

Şu yazıyı çerçeveleyelim :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maliyeti kac Gustavo'nun..Tonla adam yok mu Fenerde orta sahada simdi.

Su an merak ediyorum Fener toplamda kac maas veriyor acaba..Ama aciklamak zorunda olmuyor oluslari ilginc halka acik sirket icin.. Nasil izin veriliyor merak ediyorum.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5m eur altını açıklama yükümlülüğü yok ama tff bir harcama limiti yayınlamış falan, sanırım public olmayan bir şekilde oraya iletiliyordur? gerçi buna hangi takım uyuyor şu an çok merak ettim belki ts uyuyordur sadece sdfsdf fb şimdi 32m eur maaş mı ödüyor tüm kadroya? imkanı yok.

EDesOpaXYAUpA2I?format=png&name=small

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da oyle bir yukumlulugu olmamasi sacma olan degil mi zaten. 5m Giderlerin neredeyse tamami zaten 0-5m euro bandi icerisinde. Hani alt limiti anlarim da alt limit soyle olur, normal giderlerinin yuzde 80 intervalini kapsayanin altindakileri belirtmezsin filan. Gidipte zaten ancak yuzde 1'lik dilimi aciklama zorunlulugu getirilmesi komik geliyor bana. O zaman halka acik olmanin esprisi ne.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 10m Euro düşürmüşler maaş miktarını, "evet ama yetmez" :)

Altay'a seviniyorum, çocuk geriden pas istasyonu olup oyun stoperlere oyunu açıyor falan. Riskli evet ama ayağına güveniyor inşallah başarır da hazır Volkan'dan kurtulmuşken 4-5 sene kafamız rahat olur. Trabzonun kalecisi Uğurcan'da baya iyiydi, ama degajları falan fecahat Nwakame ve Sosa morali bozulmasın diye alkışlamaktan yoruldu.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem biraz fazla müsamaha gösterdi, ama futbolda var abi yapacak bişey yok. Ama bu vakit çalmayı yapıyorsan onun da bi karşılığını tribünden görürsün bu da normal. Bakıyorum millet Uğurcan duyarı kasmış "ayıptır" falan diye. Halbuki aynı adamlar, hiç sevmesemde Volkan'a milli maçta çoluk çocuğuna küfür edildi Telekomda, Trabzonda adama kale direği kaldırım taşı ne varsa atıldı, "ama abi o da tahrik ediyordu" diyenler olması ayrı bi komik :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam cok iyi top oynuyor ne penaltisi. Buyuk kacirdik Vedati cok ciddiyim. Fenerin en iyi transferi net son yillardaki. Bugun Ingiltere defansi dedigin adamlarin toplami bilmem kac yuz m pound.

Elif filan palavraydi bence ama bu adam cok daha buyuk transfer yapar. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2016 da hemen hemen aynı özellikleri olan,  Vincent Janssen'e  22M vermişti Tottenham. Kosova Avrupa Şampiyonasına giderse ve FB de daha yüksek istatistik kasarsa sezon sonu 25m eder. FB şampiyon olursa belki tutmak isteyebilir CL de görsün piyasa yapsın diye, tabi Vedat'ı kalmaya ikna edebilirlerse. Transfer, zamanında FB-GS çok caz yaptılar ama neticede alan çok iyi iş yaptı. Gs taraftarı tabi oalrak Falcao geldi diye seviniyor ama Vedat 25+ paraları görürse fikir değişebilir. 3,5m + bla bla 5m " o paralar verilir mi" dendi ama yinede çok iyi yatırım. FB taraftarı bile son güne kadar "yıldız santrafor gelecek mi?" diye bekliyor kimse o kadar güvenmiyordu ama utandırdı çocuk helal olsun. Ersun Yanal'ı ta tebrik etmek lazım güvendi adamı 1.ST yaptı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ee yani, Tesbit mi şimdi bu?

Hazırlık maçında iyi olmasaydı tabi ki adam alınırdı, hocanın takımıysa kötü olanı nasıl ona yazıyorsak iyi olanında ona yazabiliriz gayet."ona kalsa" dediğin hoca Orta saha kalabalık olmasına rağmen 32 yaşında adama 6m bonservis verdirip adam aldırıyorsa , Mevlüt yerine pek tabi para verdirip daha profili yüksek ST de alabilirdi yani. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...