Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Hiç verim alınmayan Reyes'le sözleşme fesh edilip, yerine biraz ekleyerek Free Rami alınmış. Sakat değilse bence gayet iyi iş, Serdar'ın ne zaman sakatlanacağı belli değil bir gidiyor 1 ay yok. Zanka iyi hoş 2 maç oldu fena değil ama bunun sakatlığı cezası vs. var. Sadık ve Jailson dışında stoper kalmıyor elinde ki onların ne kadar stoper olduğu tartışılır. Malesef paranın olmadığı yerde böyle riskler almak zorundasın. Gs çok sevdiğinden Emre Mor'u veyae Şener'i, Ts Obi Mikel ve Sturridge'i almıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mevlüt'ün topsuz oyunu gayet iyiydi eskiden, oradan prim yapmıştı fransada ama topla bayağı zayıf. muriqi yedeklemek için ideal adam şuan. ligde her şekilde götürür ya. 

ana plan için düşünürsen aşırı kötü hamle dersin de şu şekilde maliyetinin biraz fazla olması dışında hiçbir falsosu yok kağıt üzerinde bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 dakika önce, Cthulhu dedi ki:

Fenerbahçe savunmada yüksek top çalışmalı yalnız, her topa vuruyor Trabzon 

daha çalışması gereke çok şey var, 4 savunma oyuncusundan 3 tanesi orta sahadan devşirme. bu golde büyük defans hatası vardı.

bu arada penaltı arada kaynadı, VAR'a gidilmedi.

çok pozisyon harcadık, 2. yarı enerjimiz bitecek bunları aramayız umarım.

S-H tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten terimin dediği gibi büyük bir operasyon var. Olmayan kırmızı kartlar ve 25 dakikalık maç uzatması ile gelen galibiyet sonrası bunu söyleyen terim bu maçı seyretsin bir de. Penaltımız verilmedi, serbest vuruşu hızlı oyuna sokmak isteyen dirar'a sarı kart gösterildi. Korner'i yine görmediler ve out verdiler ve %90 takdir hakkını rakip takımdan yana kullandı hakem. Rakip takımın kalecisinin de toplam 5 dakika oyundan çaldığı süre var ki Allah belasını versin böyle futbolun. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...