Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

bu sözleşme detaylarını açıklamama nasıl oluyor ya? fener de borsaya kote, ffp-uefa boyunduruğu var ama sadece oraya hesap vermesi gerekiyor herhalde ki gizleniyor, public'e vermesine gerek yok. avrupa futbolunda örneği var mı bilmiyorum. sonra taraftara şu kadar açık var çek dsdf. şeffaf olmayıp üstüne finiril procesi çekmek nasıl bir yüzsüzlük abi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, pattisliborek dedi ki:

kural koyuyor FB kendi kendine; x milyon eur altını duyurmama hakkım var diye.

ha SPK nasıl okey takıl bro diyor bilmiyorum. tabi şeffaf olacağım diyen vizyon başkanlarının azizin izinden gitmesi bu konuda müthiş tabi.

FB kendi kendine koymuyor. Yani koyuyor da borsaya maddi olmayan duran varlıkların %25'ini aşmayan bedelleri bildirmeme hakkı var. Onu kullanıyor. O da 4-5 milyon bandında bir rakam oluyor işte finansal duruma göre. 

BJK'de de var bu olay, bizde duyurmamaya başladık 1.5 senedir işler kötüye gitmeye başlayınca sdfsda 

TR'de bir tek GS bildiriyor sürekli. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kural elbetteki butun assetleri intangible asset olan klupler icin tasarlanmamistir da bunun zorunlu hale getirilmemesi futbol klupler acisindan baya komik aslinda. Bir yatirimci olarak hangi assetlere sahip oldugunun, bu assetlerin ne gibi maliyeti oldugunu bilmiyorsun mesela.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs 2 kere yatırımcısını dolandırdı, ardından fb ve bjk'de aynısını yaptı bir şey olmadı. Türkiye'de 3 büyüklere yatırım yapmak zaten mantıklı iş değil, yapan adamında beyniyle iş yapan bir yatırımcı olmadığı bariz. Taraftarlık yapmıyorsan ne diye giresin ki boşver asdfjksd 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen Deniz Türüç transferi için Kayseriye verecekler kiralık. Yanına 1-2 oyuncu daha.

Muriçi işi de direk bonservis çok yüksek değil. Genç çocukları yanına geri satın alma maddesiyle ekleyip göndermek bence çok iyi anlaşma. Zaten u21 kalktı, pilot takım diye millet çemkiriyor ama öyle takım almaya gelince iş, para bu boru değil.Yok oynama garantili kiralama falan deniyor bu sefer, e kiralık adama kim oynama garantisi verir ki? Bence gayet iyi iş al adamımı oynat adam et yetişrime bedelini vereyim sana. Hem cocujklar kadronda durup oynanamazlık etmez,hem cocuklara maaş ödemezsin verip diğer kulüplere gelişimini izlersin vs.vs.

 

Yasir misal 14bin gitmiş, 1M TL geri alınmış  Ümraniye  1/10 fazla kazanmış 1 senede.

Tyrion tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Garry Fenere gelmis sanirim. 

Kira bedelinin tamami verilmeden yapilan transferler bir tek bana mi garip geliyor bilmiyorum. Yani Saudi klubu, 2 sene boyunca yararlanamayacagi bir assetini baska bir klube kiraliyor, ve ustune maasinin yarisini - yine ciddi bir rakam olan 2.5m euroyu oduyor. Yani tam olarak 2.5m euro ihtiyacin bile olsa boyle bir sey yapmazsin. O kadar mantiksiz ki cozemedim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...