Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


GERGE

Öne çıkan mesajlar

zelda'dan sonra oynadığın oyunlar bir süre hiç tat vermeyecek. 

bi aralar emulatorle pcde oynanıyor diyolardı, hala o işler devam ediyor mu ya? oynadım bitirdim switch'i sattım üstüne ama arada aklıma giriyor tekrardan. pc'de varsa yine bi 500 saat gömebilirim safsadf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

34 dakika önce, mokoko dedi ki:

zelda'dan sonra oynadığın oyunlar bir süre hiç tat vermeyecek. 

bi aralar emulatorle pcde oynanıyor diyolardı, hala o işler devam ediyor mu ya? oynadım bitirdim switch'i sattım üstüne ama arada aklıma giriyor tekrardan. pc'de varsa yine bi 500 saat gömebilirim safsadf

Bir cok switch exclusive oyunu emule olarak var pc de (check fitgirl), zelda wii u emu olarak 10/10. (cemu emulator)

Switchdeki %98 oyun zaten pc de var geri kalan exclusivelerde emule edilebilmis durumda, en iyisi botw oda harika otesi switchden iyi. 

switch almadan once oyunlarini emule edip oyle alin ? handheld oynamak icinse ok ama yok tv ye bagliycam ise switch ve oyunlari gereksiz sattigin iyi olmus. 

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni nesili bilmem eski 151 pokemon en iyisi, zaten amacım pokemon dövüştürmek değil de yakalamak diyorsan: Pokemon Let's Go Pikaçu veya Eve

En yeni pokemon oyununu oynayayım, pokemonları dövüştüreyim diyorsan Pokemon Sword veya Shield (burada hangi pakette hangi pokemonlar var/yok listesini kontrol edip alabilirsin.

Buna gelen ek paketi de alırsan (isle of armor ve crown tundra)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Konuya ortadan giriyorum maalesef, tum konuyu okumadim. Soyle sorularim var;

Yegenlere hediye olarak switch lite aldilar. Aile komple tech challenged oldugu icin organizasyonu da bize kaldi. Problem cocuklar baska sehirde, o yuzden cihaza direkt fiziksel erisimim yok, cocuklarin tuttugu titrek kameralardan falan bi yere kadar ilerleyebildik ancak. 

simdiye kadar

1. Kendimize bi ana hesap actik,

2. cocuklara da bi hesap acip diger ana hesaba aile hesabi olarak bagladik, dogru duzgun purchase ve parental control yapabilecegimiz hayaliyleydi bu tabii. Pek oyle olmuyormus. 

3. Parental control icin android veya ios a app yukleyemiyoruz, TR hesaplarindan o app yuklenmiyor maalesef. Salak bi app yuklemek icin de store degistirmek falan fazla is acikcasi. 

4. Sanirim nintendo accountlari icin de turkiye magazasi yok, bunun icin region degistiriceksek neresi en mantiklisi oluyor? Kredi kartiyla falan problem cikartmayan region neresi?

5. Bedava oyunlari, spesifik olarak fortnite falan bloklayabilen bir mekanizma var mi? 

6. PSN tarzi bi sub sistemi var mi, mantikli mi, neyi alalim neyi almayalim?

Bilmemiz gereken baska bisey var mi? Kisa bir noob turu cok hayra gecer acikcasi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4- eshop prices sitesinden en ucuz neredeyse oradan kovalıyorum genelde, bazı ülkelerin sıkıntılı oluyormuş hiç uğraşmadım şimdiye kadar avustralya ve Amerika dan aldım ben 

6- nintendo online var ama öyle düzenli oyun vermiyor, Mario tetris falan var online oynanabilen sadece onlara erişimin oluyor o kadar. Bir de diğer oyunlarda online oynamana izin veriyor haliyle fortnite direkt işlevsiz kalıyor online alınmazsa. 

Oyunlar genel olarak çok pahalı, ben donanımhaberden p1, P2 alıp oynayıp satıyorum bedavaya getiriyorum, çocuklar için zor olur gibi bu opsiyon. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajlar icin tesekkur ederim, dediginiz gibi AUS aynen is gordu fakat region set etmemek fortnite dan kurtulmamiza da vesile oldugu icin oyle birakmak daha cok isimize geldi. 

nes/snes gercekten guzel bir olay da cocuklar artik grafik simarigi olmuslar, gameplay gorselden once geliyor maalesef. 

Cehaletimi de bagislayin, eshops da uygun bisey bulunca "key" falan mi aliyoruz yoksa oraya region setleyip ordan mi alisveris yapyioruz? 

Nintendo ile iliskim 1995 de gameboy ile bitti, sonralari da wii de biraz tennis oynadik. Daha ileriye goturmedigime seviniyorum su fiyatlar ve zorluklarla. Ulkede cihaz satip parental controla da app zorunlulugu getirip sonra bolgeye kitlemek nedir anlamak guc. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

region olmadan hesap açamıyorsun zaten, hesaba belirlediğin regionda eshop varsa cihazdan girip satın alıyorsun, indiriyor. eğer yoksa eshop cihazda olmuyor zaten.

yiğenler ingilizce anlarsa Animal Crossing alın ikisine de, onun dışında coop oynamalı için tavsiyelerim (10 yaş civarı canlandı gözümde, ona göre): Luigi’s Mansion 3, Super Mario Party, Clubhouse Games, Mario Tennis.

Eğer yaratıcılık filan diyorsanız Super Mario Maker 2 çok iyi gider aslında. Mario Kart 8 zaten Allah'ın emri. Biraz daha büyüklerse Marvel Ultimate Alliance 3 olabilir, Minecraft Dungeons olabilir.

Araba yarışı olsun ama Mario Kart olmasın derseniz (demeyin tabii) Burnout Paradise Remastered var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hesap acarken region turkey olarak girdi, hesap acildi acilmasina da komple hicbiseye erisim yok diyorlar. Dedigim gibi ben uzakta olup da cihaza erisimim olmadigi icin anca browser ustunden nintendo account ile bakabiliyorum. 

animal crossing listemde, ingilizce anlamasalar bile biz de o sekilde ogrenmistik sonucta, anlarlar bi zaman sonra. Etrafta yardim edicek insan cok. 

Super mario maker i da listeye aldim, indirimli falan gorursem alirim. Android tablette huseyin usta mi ne oyle bi oyuna sarmislar ondan iyidir asdfdas

Cocuklar bu sene basladilar okula, o da basladilar denirse iste. 2014 luler. Overcooked 2 aldik, kuzenlerinin switchine onu oynuyorlar. switch liteda da mario kart var simdilik oyle takiliyorlar. 

Bu arada switch lite i diger TV ye bagli switch e controller olarak tanitabiliyor muyuz? 3 kisi overcooked 2 oynayabiliyorlar mi acaba?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tr'de nintendo e-shop yok, giremiyorsun. cihaz üzerinden bişey yapmadan internet sitesinden (https://my.nintendo.com/) değiştirebiliyorsun. sadece cihaz'da tekrar login olman gerekiyor. (onu da shop'a girmeye çalışırken kendisi istiyor zaten tekrar) en iyisi arkadaşların dediği gibi internet sitelerinden hangi oyun hangi region'da daha ucuz diye bakıp oralardan almak ama yetemezler diyorsan avustralya bas geç.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, Fin dedi ki:

meksika güney afrika genelde en ucuz eshoplar.

güney afrika kullanıyordum önceden de sonra voucher satılıyor diye avustralya'ya döndüm. meksika'dan, arjantin'den veya brezilya'dan filan bişey aldırmıyordu en son. kodla redeem'liyosun galiba sadece diye kalmış aklımda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

https://nintendoeverything.com/switch-oled-vs-switch-vs-switch-lite-comparison/
 

Beklenen pro versiyonu tanıtılmış. Çok bir pro yanı yok ama sdfs. 6,2” yerine 7” Oled ekran, +32gb, dockta kablolu internet, ayarlanabilir arka ayak var. $50 dolar daha pahalı. 
 

Mevcut varken ben upgrade etmem, yeni alınırken bu alınabilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...