Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


GERGE

Öne çıkan mesajlar

İngiltereden gelecek tanıdık var. switch aldırabilirim belki. TR'ye göre baya ucuza geliyor.

Şarj sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. normal bir dönüştürücü ile kullansam sorun olur mu? İlla adaptörü komple değiştirmek lazım mı? Power specleri bulamadım da.

Ayrıca aksesuar vs olarak kesin gerekli dediğiniz şeyler neler?

Pek bilgim yok açıkça switch hakkında. Önerilere açığım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerek yok adaptörü değiştirmene. benim switchde de adaptör 3lü ingiliz tipi. ucuna 2 liralık dönüştürücü takıp kullanıyorum. ztn abzürt pahalı ekstra adaptörler. nintendo sertifikalı olanlar dışında da kullanmayın diyorlar. hatta biri burda çok güzel bir kablo guide yapmıştı bi ara. hangi usbc kablolar nintendo sertifikalı diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@barbu

ekran koruyucu al bir tane tempered glass. dışarda kullacaksan mutlaka bir  çanta al.

olmazsa olmazı unutmuşum bir tane yüksek kapasiteli class 10 sd kart.

onun haricinde, controller alabilirsin. nintendo pro controller epey pahalı ama daha uygunları var horinin vardı bir tane 20 dolar.

knox tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gopro ile donusumlu kullaniyordum 64gb olani, isimi goruyordu. Zelda'yi kutulu almistim bu arada, indie'ler cok cilgin yer kaplaniyor da hic silinmeyecek dijital oyunlar vardi mario kart ya da super smash gibi, onlar dahili bellegi bitiriyordu.

Sadece single oynar satar/takaslarim diyorsan oyunlari kutulu al, dijital olarak da indie al. Ama online da oynayacaksan sd card sart.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar tekrardan.

 

Aldim aleti dün. sd card da aldim 256lık. Daha kurup bakmadım, sadece ekran koruyucu yapıstırdım dun ama bugun acacagim aleti.

şimdi genel itibariyle basit zaten kurulum filan ama şu Nintendo Switch Online nedir? Baya boş geldi bana. Sadece online için gerekirse gerekir sanırım.

Atıyorum pokemon'da trade için gerekecek mi? Ya da Animal Crossing için gerekli mi sizce? Hani var mı bilmiyorum ama başka adalara gitmek vs için gerekli mi?

 

Siz aldınız mı? Bir de TR yok zaten. Aldıysanız hangi ülkeden aldınız?

 

PS: controllerları takmak icin verilen zımbırtı çok minnak. nasil alisicam bilmiyorum valla. şimdi anladım pro controller nasil satiyor diye.

 

barbu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bir sürü SNES ve NES oyunu geliyor onu alınca. Ondan sadece alınır.

Online oynamak için de gerekli. Mario Kart ve Mario Tennis oynuyorum ben online olarak sürekli. Animal Crossing'de kimsenin adasına gitmedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki belki saçma olacak ama bir sorum daha var.

Burada da var sanırım. Digital oyunları alırken daha ucuz diye başka başka ülkelerden alıyorsak, ama nintendo online hesabı USA hesap ise. o diğer oyunlara erişim oluyor mu?

Mesela asıl hesabim USA. burada da online aldim. Sonra gidip Meksika store'dan oyun aldım. O oyunu online oynamak gerekiyorsa ayri uyelik mi alacagim?

Sizin online uyelikler ya da asil hesaplariniz hangi ülkeden? Oyunlari filan nereden aliyorsunuz?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı hesap derken tam anlamadım? USA hesabım var. içinde 5 oyun ve online uyelik var diyelim.

sonra Aus store'dan başka oyun aldım. yine aynı hesapta mı gözüküyor 6 oyunun hepsi de? ve Aus store'dan aldıgım oyunu da online oynayabiliyor muyum?

dogru mu anlamisim?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://savecoins.app/

https://esho.pw/

şuralardan bakabilirsin istediğin oyun hangi store'da ucuz diye. şu voucher olayına da bak. 100 dolar civarı ödeyip 2 tane full price oyunla redeem'leyebiliyorsun. zelda, mario kart gibi pek indirim almayan 1st party oyunlar için iyi oluyor. ama voucher'ı alırken de, redeem'lerken de nintendo online'ın olması gerekiyor aklında olsun. bir ara satmıyorlardı voucher ama en son baktığımda avustralya ve yeni zelanda store'larında satılıyordu hala.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...