Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
8 dakika önce, Sam dedi ki:

gerek yok artık yeni sistemde buna bildiğim?

Yeni sisteme geçerken bazı konular bozuldu, güncelde görünmüyor. Buda görünmüyordu. Ben kendi yazdığım mesajları göremeyince ya da biri rica edince yeni konu açıyorum eskisini kilitleyip.

Bugün Switch aldım, konuşmaya girerim diye bakınca fark ettim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Dock ile TV'de oynamayı sevmedim ben. Mario Kart ve Zelda'yı denedim sadece ama açmadı beni. Büyük ihtimalle yıllardır oyunlarımı 3DS, Vita ve iPad (+MFi) üzerinden oynadığımdan sanırım, Nintendo DS zamanlarından beri en çok portatif konsollarda oynadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@GERGE Abi joy-con'larla mı oynuyorsun yoksa pro-controller aldın mı? Joy-con'la TV'de oynarken bir şeyler eksik gibi geliyor bana da ama N64 joystick'i aldım, onunla şahane oldu.

Eğer handheld mode daha cazip geliyor, daha çok seviyorum diyorsan da joycon'ların altına handgrip falan al, ben yine uzun yol yapmaya başlayınca switch'i sıkça kullanmaya başladım. Elim kasılıyor yarım saat falan oynadığımda. Silikon gripler var, faydalı oluyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eshop > redeem'in bi üstünde online subs'la ilgili yerden. en ucuz usa store'undan alınıyor sanırım. (zip code soruyor, salladığın zip'e göre vergi çıkıyor o yüzden tax free usa states diye aratıp onlardan birini yaz)

bi de her oyun alınmıyor voucher'la: https://www.nintendo.com/games/voucher-compatible-games/

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...