Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizi film yazarları meraklılarına site satıyorum


Killer

Öne çıkan mesajlar

selamlar

2015'de açtığım www.sinecizgi.com'u satıyorum. günlük trafik 30-40 civarında şu an, SEO'su biraz zayıf, içinde 280 tane yazı var. site wordpress'te kurulu ve tema orjinal (güncellemeleri rahatça yapabilirsiniz) şu an 3 kişi var sitede yazar, onların ayrı maliyetleri var, ekiple yürütmek isterseniz siteyi ayrıca onlarla da konuşursunuz. 

site sanatla alakalı olduğu için ara sıra tiyatrodan söyleşiden kitap tanıtımından falan davetiye geliyor, böyle avantajları var, adsense koyup reklamdan ufak tefek kazanabilirsiniz. vizyonunuza bağlı. ciddi düşünen mesaj atsın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hocam kusura bakma ben türkiyede böyle site açıp tutturan insan görmedim. sadece aileye çevresine "boş oturmuyorum" imajı vermek için hobisini profesyonelce yapıyor o kadar. o da en iyi ihtimalle.

tutmamasının sebebi de bireylerin yetersiz olmasından ziyade ülkede talep olmaması. girin bir altyazı sitesinde beğendiğiniz filmlerin altına bakın, yorumlara bakın, ne kadar düz sığ yorumlar var görün. hedef kitleniz bu.

seçkin tüketiciler zaten yabancı kaynakları takip ediyor, oradan alıyor akışını. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel ya ben sevdim. temiz arayüzü var, destekli bi instagram account u ile takipçi artabilir, üzerinde bide youtube kanalı oh mis. Tabi uzun süre bi gelir olmaz, instagramda 30k takipçi + 8 yazar olduktan sonra yine el değiştirir.

Yeni sahip ile gönüllü yazar sayısı artar, bi üniversite klübü ile anlaşılır arada konuşmalar buluşmalar ayarlanır.
takipçi 100k'ya çıkar. Düzgün bir organizasyon şeması kurulur. içerik yöneticisi+grafiker+kurgucu+yazar+konuşmacı+yayıncı 20kişi falan gönüllü işi. Youtube'a içerik abanılır. tabi bütün bunlar yapılırken, her yazar'a haftalık program verirsin, birde kurgusunu da kendisine yaptırırsın, haftanın her günü bir içerik çıkar, texti de siteye koyarsın, içerik orda da artar.

Podcast'ler başlar, bi kaç dandik projeye medya sponsoru olursun. Bienallere toplu turlar yaparsın. %85 ihtimalle yine para kazanamazsın ama. mutlu olabilirsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu site / blog işi bitti. en azında TR için bitti.

bunun prime dönemi 2005-6 falan o zamanlardı. blogların patladığı dönem... o dönemden çok okunan 3-4 kişi var mesela şuan yazılı ve görsel medyaya zıplamış. o yıllarda da internette bilinçli kullanıcı bugüne kadar fersah fersah öndedir zaten öyle de bakmak lazım.

konu ne olursa olsun artık insanlar okumak yerine youtube'da videosunu izliyor... oyun, gezi, spor, tarih ne olursa olsun. onda da zaten genel geçer kural shit tier kalite olmak.

gold'un dediği gibi işini bilen elit kullanıcılar girip okuyacağı, takip edeceği, izleyeceği adresleri biliyor zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...