Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davul cover'larım


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Instagram'a yaptım bi 30 saniyelik bi şey. Fullünü de yükledim de bakalım interaction farkı olacak mı...

Teşekkür ederim ? Editte önayarlı sinematik color LUT kullanmaya başladım doğal renkler yerine. Bi de bu sefer ekstra yerden ışık vurdum, e bir de davul gıcır gıcır olunca. Hatta hatta, bi de davul taburesi aldım abi eskiden dandik yemek masası sandalyesinde oturuyodum resmen oturuşum falan değişti lan bu zamana kadar bok gibiymiş setupım onu anladım yani. genel olarak bi kalite artışı oldu gibi geliyor bana da. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Şöyle deneysel bişi yapmış bulundum. Teee Battlefield 3 çıktığı zamanlarda Remo Baldi isimli bir şahıs, kendi battlefield compose'unu yapmıştı rock theme konseptiyle ve şahsen bugüne kadar yapılmış en başarılı BF rock theme yorumu. Ben epey beğenirdim bunu, aradan 10 yıl geçtikten sonra adama yazdım. Dedim ki şarkının bana davulsuz backtrackini yollar mısın? adam yolladı abi. Bana da drum cover yapmak düştü. Bazı yerleri sloppy oldu, 6 kayıt aldım aslında da yok yani genel olarak biraz zor bi şarkı ve tam perfectiona ulaşamadım 🙂 yine de yapmış olmaktan dolayı memnünum.

 

 

 

Bu saatten sonra da Battlefield dedicationımı sorgulayacak adama önce coverın var mı onu çıkar sonra konuş dicem. @goldbären sözüm sana sdfg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinali şu: 

 

Valla youtube'daki neredeyse bütün battlefield rock coverlarını dinlemişimdir, hepsi bi tırt geldi, doğallıktan çok uzak, ana melodiyi distortionla çalıp altına dandik bi DAW'dan drum sample koymuş çoğu, kulağa çok yapay geliyor. Bir tek bu üzerine uğraşılmış gibi geliyor kulağa, bi de kendinden de bi şeyler katmış adam. İNANMIYOSAN DA SAYGI DUY

 

bi de muhtemelen herif buna stüdyoda davul kaydetmiş bence ya kendisi ya da çalmayı bilen birisiyle. dijitalde yazılmış gibi gelmiyor ses bana. o doğallığı sevmiş de olabilirim. 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...