Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davul cover'larım


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

takip ettiğim bi takım davulcular sanki adamın ölmesini beklermiş gibi hazırda mı tutuyodunuz ulan, hemen bam güm fu faytır coverları yığmaya başladılar.

 

tabi işin raconu bu. biri ölürse hemen ona uygun içerik yapmak gerek ki arama sonuçlarından nasibini alasın. ama yapmadım ? NEREYE GİDİYOR İNSANLIK

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geliyo bazen ya, spesifik bazı şarkılar falan çok dinleniyor, misal ilk coverım enter sandman (ki ilk olduğu için aslında zayıf, ben çok cılızım, hamım, ses kötü, mevzuyu öğrenmemişim falan) en çok izlenen. çok popi şarkı sonuçta, e kolay da parça. muhtemelen yeni başlayanlar falan açıp izliyo onları ? çok da şeyyapmıyorum açıkçası ya, ben %50 oranında kendime yapıyorum abi, geriye dönüp açıp bakıyorum nasıl bi gelişme yaşamışım diye, dudağım uçukluyor sdfg ilk videoyla son videoyu yan yana açıp bakınca baget tutuşumdan oturuşuma kadar her şey farklı. o da insana farkındalık kazandırıyor ve daha da geliştiriyor seni.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi o dediğini yapmazsan patlamaz. aynısını düşündüm bugün, videolar çok güzel (gönül isterdi ki garajında davulla yap coverları dfs) izlenme hala artmamış. 

yani kesin biliyosndur ama

 şu herifin en büyük olayı her cuma o hafta patlayan neyse ona cover yapmak. böyle böyle patladı herif. tutmayacak içerik değil.

edit: bi de sende düzen yok sanırım. o da çok lazım dfs

zipzip tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Leo aşırı başarılı bi herif ama ya o adamı hayvan gibi takdir ediyorum sagasdf

tabi female musicianların body expose sömürüsü apayrı bi mevzu, hadi body expose'u artık herkes yapıyor da bi de "kadın olduğumuz için bu sektörlerde 1-0 yenik başlıyoruz" falan gibi bi manasız algı oluşturmaya da çalışıyorlar ona hiç anlam veremiyorum, kadın olduğun için davul çalamazsın diyen mi oldu sana, sahne mi alamadın nedir yani? pozitif ayrımcılık pozitif ayrımcılık diye diye en sonunda yeryüzünden silinicez galiba asdg neyse işimize bakalım.

zipzip dediğin gibi böyle kendimi buna adasam evet, dikkat ederim öyle şeylere, tiktok, instagram reels'te falan popi müzik neyse hemen oturur ona kasarım falan da dediğim gibi, niyetim yutubır olmak, bi sürü abonem olsun üf layklar havada uçuşsun değil. kendime yapıyorum, eğleniyorum, arada izlenme falan olunca da hoşuma gidiyor bonus etki.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Xenocide dedi ki:

tabi female musicianların body expose sömürüsü apayrı bi mevzu, hadi body expose'u artık herkes yapıyor da bi de "kadın olduğumuz için bu sektörlerde 1-0 yenik başlıyoruz" falan gibi bi manasız algı oluşturmaya da çalışıyorlar ona hiç anlam veremiyorum

arkandayım bu misocini değil... ama plastik memeye tıklayan aptal erkeklerden yüz buluyorlar hep sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Buraz sakinleyeyim dedim bi hotel california patlattim. Yalniz sarki kutsal emanet gibi korunuyor ilk defa bi suru telif sikintisi yasadim, gunler surdu videonun acilmasi. İnstagrama normal koyamadim zaten, pitch shift yapip sesi bozdum falan. 50 yillik sarkinin daha ne kadar ekmegini yiceksiniz kocum salin bi milleti

https://youtu.be/kcTJzY4h44k

 

 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...