Silphatos § 21 Kas 2020, 17:43 seyircili lanlarda zorunlu o ses geçirmez hedeyi takmaları bilgi çalmasın bebeler diye, ama doğru diyosun belki alışkanlık bozulmasın diye her yerde inear kullanıyorlar olabilirler ama bence kısık sesler vs daha kolay hissedildiğinden inear default tercihleridir. alışınca kafanda ve kulaklarda ağırlık/baskı hissetmeden bütün gün kulaklık takıyor olabilmek güzel bir şey, hele bi de gözlük varsa headset kulakları kesiyor zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
goldbären § 21 Kas 2020, 18:09 bilgi çalınmasın diye değildir ya dışarı sızdıran inear takmıyodur onlar zaten, rahatsız olmasınlar diyedir. hadi bu konu üstüne inatlaşalım işin yoksa gel. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 21 Kas 2020, 18:30 lan o 3mler zorunlu olmasa izolasyonsuz düz headset takar, dışardaki tüm info bağırışlarını alır rush B cyka blyat falan. hatta inearla bile sesi kısıp yine duyar kaybettin.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 21 Kas 2020, 18:38 hatta şöyle bir şey buldum, bazı turnuvalarda white noise basıyolarmış (booth içindeyse eleman bootha, dışardaysa inear dışındaki headsete), ne rahatsız olmasınları ulan milyor dolarlık maç oynuyolar. integrity akar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
goldbären § 22 Kas 2020, 00:21 teşekkür ederim bu değersiz bilgiler için... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth § 22 Kas 2020, 01:40 Seyyar dürümcü kamyonunun arkasında şişlenmiş olarak bulacaklar seni bir sabah altın kardeş, etme. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 22 Kas 2020, 07:03 jelibondan korkacak olsak bu yola çıkmazdık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GERGE § 22 Kas 2020, 20:20 Arctis'lerin earpadlarini ben de hiç sevmedim bu arada, tam kapamıyordu kulağımı, ses kötü geliyordu. Aşağıdakinden evde yedek vardı fazla, onları taktım, süper oldu. https://www.brainwavzaudio.com/collections/headphone-pads/products/headphone-memory-foam-earpads-round-perforated-pu-leather-various-colours Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Darksun § 26 Kas 2020, 10:02 kulak içi diyenler vardıda şunu koyayım dedim indirimdeymiş https://www.amazon.com.tr/dp/B07YQFCP6X/ref=gbps_img___aaf2d01d?smid=A1UNQM1SR2CHM Philips TAUN102BK/00 Kulakiçi Kablosuz Kulaklık, Siyah 123TL https://www.amazon.com.tr/dp/B07GFRPR2D/ref=gbps_tit___5e34d56d?smid=A1UNQM1SR2CHM Ben beyazını almıştım bu sefer siyahı indirime girmiş SteelSeries Arctis 7 (2019 Edition) Wireless Gaming Kulaklık 1299TL Kasım 26, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Goering § 06 Ara 2020, 10:41 is bilgisayari icin airpod pro ve airpod gen 2 alicaksaniz almayin; mikrofon windows'ta dusuk bitrate'e zorluyor. cozumu de yok: macosx'de boyle bir problem yok tabii. yine de yazayim da. Aralık 6, 2020 Goering tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş