Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablosuz kulaklık?


Saeros

Öne çıkan mesajlar

Ben de geçenlerde baya araştırma yaptım ve risk alarak rampage crack modelini satın aldım. Aslında aradığım kriterleri karşılaması ve fiyat olarak uygun olması deneme sebebim oldu. Çok hafif, kumaş pedleri uzun kullanımda bile rahatsız etmiyor, kulaklık üzerinden mikrofon mute tuşu var. Saydığım özelliklerde bir kulaklık arıyordum ve ben kulaklıktan çok memnunum şu ana kadar. İleride sorun yaşar mıyım bilemiyorum ama şimdiye kadar gayet sorunsuz (3 aydır kullanıyorum). Hem telefon hem de pc ile kullandım, yaklaşık 10 mt ve 2 duvara kadar kesilme olmuyor.

Bu kulaklığın bir tek sanal 7.1 i çok kötü ama ona da hiç ihtiyaç duymadım, normal modda gayet seslerin nereden geldiğini iyi bir şekilde iletiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

marksman, 13.05.2023 13:47 tarihinde dedi ki:

 arctis nova proyu da terk eyledim. suni deri küçük kulak pedlerini beğenmedim. bir iki saat kullanımda rahatsız etti.

razer blackshark v2 ile yolumuza devam ediyorum. hafif ve rahat. ses ve mic gayet iyi. razer radarımda artık.

benim arkadaşın da kulağını rahatsız etmişti arctisler. earpad vardı bende geniş koyun derisi, onu kullanıyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Brainwavz HM5 earpad takmak lazım onlara.

Ben de evde kullanmak için yeni bir bluetooth aldım eskisini kardeşime verip. Razer Barracuda Pro. Memnunum çok, EQ olmadan dahi hoş ve kullanılır bir ton veriyor. Epey dengeli yapmışlar. Gürültü engelleyici kulaklıkları ofiste tutuyordum, bunu ev için aldığımdan evde denedim. Evde oyun oynarken de iyilermiş çok, fan sesini ve klavye sesini tamamen yok ediyor.

ANC oyun kulaklığı 👍

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

araba kullanırken gürültülü yolda falan telefonla konuşma amacıyla bi kulakiçi alayım diyorum. öneride bulunabilir misiniz? max 1500-2000 tl bütçeyle falan çıkar mı güzel bişey? (hiç anlamıyorum)

edit: göz gezdirdim de razerlar falan 2000miş yahu. daha ucuz fiyatlara çözülecekse bu iş gerek yok o kadar vermeye tabi. 

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.amazon.com.tr/Sony-LinkBuds-Kablosuz-Engelleme-Özellikli/dp/B09Y2HBXN8/ref=sr_1_2?keywords=linkbuds+s&qid=1685956484&sprefix=linkb%2Caps%2C248&sr=8-2

abi butceni biraz as bunu al. 2000 demisin bence alirsin bunu 

 

bu arada bu sony tr fiyati, amazon us fiyat 150 dolar zaten, 3.dunya ulkesi indiriminden faydalan 10 numara 5 yildiz alet. multipointin akiciligi icin bile alinir, anc ses kalitesi boyut moyut zaten baya iyi.

reampage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...