Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablosuz kulaklık?


Saeros

Öne çıkan mesajlar

Xiaomi'nin tek kötü tarafı aşırı yüksek ses ve bas istiyorsanız yetmez size. Benim öyle bir beklentim olmadığı için şikayetim yok. Şarjı baya gidiyor, kullanımı kolay ve rahatsız etmiyor, mikrofonu gayet güzel çalışıyor.

Bir de ilk eşleştirmede uğraştırdı biraz ama beceremedim sanırım, reset atıp falan yapınca sorun kalmadı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evde geceleri çok ses olmasın diye, TV'ye bluetooth ile bağlayıp film & dizi izlemek için, maks 300 civarı bir önerin var mı @GERGE
https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/snopy-sn-44bt-kablolu-bluetooth-kahverengi-mikrofonlu-kulaklik-P390262815?utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

snoopy lol biliyorum ama arkadaşta görmüştüm hiç fena değildi ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu aldım, çok pahalı olmayan bir şey arayan varsa öneririm. Çok çok iyi değil ses kalitesi, fakat 170 TL'ye bluetooth bulabildiğim en iyisi buydu. Bass'lar iyi, tizler ve midler meh ile iyi arası. Bağlantı & pil falan baya iyi, bir de çok rahat aradığım özellik buydu aslında ilk olarak ondan iyi oldu:

 

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BL25MRG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Skullcandy Crusher kullanıcısı var mı? Bluetooth ile TV'ye bağlayayım, film izleyeyim, telefondan müzik dinleyeyim istiyorum. 40 saat pil ömrü çok cezbetti beni. Kırdığım Creative Wrath'ın pili 8 saat gidiyordu mesela. PC'de g433 işimi gördüğü için oyun performansı önemli değil. Hayvani basslı olduğu için film performansının iyi olduğunu okudum. Özellikle şurada abartmışlar para almadılarsa eğer Skullcandy'den:

İnceleme

Amazon

 

Arondrin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya birkaç yıl önce innerfidelity wall of fame'e güvenip B&W P7 aldırdık kuzene. ses kalitesi iyi çıkmadı. o zamanlar bose qc35 vardı onu aldırsaydım keşke. şimdi innerfidelitynin kendisi(bıraktı siteyi ama) bose qc35 kullanıyo be. ama duvara koymuyo. koy o duvara niye koymuyosun? qc35 ANC wireless en en iyisiydi uzun yıllar domine etti şu an bilmiyorum sony wh mx3 iyi değilse hala domine ediyo olabilir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da çok mantıklı geldi Sennheiser. Ama Amazon kendisi satmıyormuş. Son yaşadığım bazı olaylardan sonra, elektronik ürünü Amazon'dan başka bir yerden almamaya ant içtim? Sony ch700n bakıyorum şimdi. Benim TV direkt destekliyor Sony modellerini. O da pili 7 saatte şarj ederim diyor yalnız. Bu devirde 7 saat fenaymış. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sennheiser 4.40 kullanıyorum ben de yaklaşık 1.5 senedir, tık etmedi. 

Tek sıkıntı denk geldiğim, bilgisayar ve telefona aynı anda bağlandığında, telefon gelirse eğer sesini düzgün iletemiyor karşıya. Distorsion oluyor. Belki bana özeldir diye çok araştırmadım açıkçası. Sesler fazlasıyla başarılı. Sennheiser işi beceriyor. 

In-ear olarak Hyphen diye bir crowdfunding modele denk geldim, siparişi verdim bakalım bekliyorum:) 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sennheiser 4.40'ın latency değeri de çok iyi görünüyor. Sony wh-ch 700n aldım ben. 3 gündür kullanıyorum. Telefona yüklenen yazılım çok fark ettiriyor. Biraz bass head olduğum için çok dengeli geldi hatta bana, ekolayzırdan midleri boğdurdum biraz?. Televizyona da bağlıyorum, gözle görülür bir gecikme fark etmedim film izlerken. Netflix için konuşmak gerekirse, bazı filmlerde ses yüksekliği çok yeterli olmayacakmış hissine kapılıyor insan. 93-94 bandına getiriyorum sesi. Ama Netflix yapımı Dolby dizilerde denedim, ses bayağı yüksek çıkıyor.  Ses yüksekliği 75 civarında yeterli oluyor. Bilgisayarda kendi yazılımı olmadığı için telefondan sonra ses kalitesini sıradan buldum. Windows'un kulaklıklar için spitial sound özelliğini aktif edince Pc'de de iyi ses aldım ama tabii telefondaki kadar iyi değil yine de. Müzik için Spotify ve Tidal ile test ettim. Tidal'ın master kalitesindeki şarkılarda arşa çıkıyor tecrübe.

Ses yalıtım aradığım bir özellik değildi. Kendi halinde ANC'nin pek bir işe yararlığı yok. Belli bir gürültü kaynağı varken mesela elektrik süpürgesi, ANC tuşuna basılı tutunca AI gürültü kaynağını algılayıp ona göre bir yalıtım sunuyor. Müziği de açınca elektrik süpürgesi sesi arka planda %10 olarak falan kaldı. Ama ANC ön plandaysa tavsiye edeceğim bir kulaklık değil yine de. Ses için ben beğendim. Beklentilerimi karşıladı. Hafif ve rahat bir kulaklık. Sıcak ortamda pedler biraz terletiyor ama.

Arondrin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben dün biraz alkollüyken gaza gelip Sennheiser 4.40 aldım amazon'dan. Bugün sabah ulaştı hemen. iPhone ile kullanacağım ve biliyorum AAC desteklemiyor. Ama ses yine de iyi geldi kulağıma (öyle audiophile biri değilim), görünüş bakımından da çok hoşuma gitti. Ama şimdi içimde acaba Sony wh-ch 700n alsam daha mı iyi olurdu diyorum. Noice cancelling çok aradığım bir şey değil, olmasa da olur yani. Napsam bilemedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...