Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [19/20]


k1nJo

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Ukrayna - Rusya savaşının etkileri hissedilirken, İngiltere yaptırım kararı aldı.

Chelsea Futbol Takımı'nın sahibi Roman Abramovich'in ülkeye girişi yasaklandı.

Rus milyarderin İngiltere'ye girememesiyle Chelsea'nin satılma ihtimali ortaya çıktı. İngiliz kulübünün taliplileri kararın netleşmesini bekliyor.

Bloomberg'e konuşan ve ismi açıklanmayan bir yönetici, kulüp satışı için araştırma yapıldığını söyledi. Olası satış için kulüp, inceleme başlattı.

https://www.ntvspor.net/futbol/chelsea-satisa-cikariliyor-62190f614ccc9c1be02a85d7

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Almanya ligi 9.su hem tokatladı hem eledi ya barcayi son 30 senenin en kotu barcasi net. Top dolastirmakla olmuyor kalite yok.

Kendi Ligimizde en kotu fener, en iyi GS yi yıllarca sürekli tokatliyordu karşılaştırma yapan futbol dahilerine duyrulur.

Konu Avrupa olunca kalite seviyesi hemen ortaya çıkıyor. Sonuç uelden Almanya ligi 9.suna elenen Barça. Ne dediysek o .

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burada mevzu sadece barça'nın kötü veya uzundur en zayıf hallerinde olması değil. adamlar ŞL'den elendikten sonraki son 20 maçta 2 mağlubiyet mi ne aldılar sanırım ama lokal maçlar misal. burada mevzu ispanyol futbolunun geldiği nokta işte. hatta dünya. 

almanya ligi özellikle bizim ülkemizde olduğu gibi dünyada da çok takip edilmediği için es geçiliyor. Adamların geldiği tempo seviyesi bambaşka bir noktada. bunu ilk sezon başında bjk ve fb'nin maçlarında görmüştüm bizim adımıza. sonra diğer liglerdeki takımlarla yaptıkları maçlara bakınca iyice fark ediyor. özellikle şuan italya'ya karşı net çok çok üstler, ispanya'da sorun çözücüleri varsa rahat geçiyorlar. EPL temposuna erişmişler.

Frankfurt mesela güzel örnek işte. Almanya için başaltı, ligde kötü günler geçiriyor ama gelişmiş bir Anadolu takımı gibi oynamalarına rağmen tempoları ile rahat götürüyorlar. Barça'ya da bundan oldu. fb bu sezonun en iyi topunu oynayıp bayağı zorlamıştı mesela sezon başı ama orada da bu sayede canlı çıkabilmişlerdi vs... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...