Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [19/20]


k1nJo

Öne çıkan mesajlar

On 26.04.2021 at 10:43, Rewendor dedi ki:

Burak çok acayip bir adam. Ben hep sevdim. Ara ara çıldırtan ofsaytları olmadı değil ama hakikaten çok acayip bir kalitesi var.

Hatırlayanlar var, devre arası Diagne'yi 10-12 milyon Euro'ya aldığımız sezon "lan Burak'ı alaydık keşke" dedim. BJK alınca BJK'lılar burun kıvırdı, yine performansı beni haklı çıkarttı. Zamanında Cenk Tosun mu Burak mı birinci forvet tartışması vardı milli takımda, gözüm kapalı Burak dedim diye de laf yemiştim. Adamın en önemli özelliklerinden biri hızıydı, artık gitti yaş itibariyle. Hala atıyor ama. Bu sezon kaç hafta sakat yattı, döndü, aynen devam ediyor.

En büyük iki özelliğinden biri çok yönlü oyuncu olması zaten, diğeriyse kendini sürekli geliştirmesiydi. Adama hava toplarında zayıf dediler, kafa golü atmaya başladı, uzaktan şut çekemiyor dediler çekti, çalım atamıyor dediler onu da kapattı hep yıllar içinde.

Bir de ayrı bi havası var, böyle bi insanı beklentiye sokuyor hep, hep bi acayiplik yapacak izlenimi veriyor. En son böyle izlediğim yerli forvet Ümit Karan'dı.

Son bikaç yıllda pozisyon bilgisini acaip geliştirdi gerçekten, IQsu bile gelişmiş olabilir hatta ama yine Cenk her türlü daha iyi topçu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, aktiftablet dedi ki:

ama yine Cenk her türlü daha iyi topçu. 

Şuna zerre katılmıyorum ya. Burak'ın tüm ofsayta düşüşlerine, ara ara laubaliliklerine rağmen Cenk'in çok üzerinde bir seviyede, arada ciddi devasa bir fark var bence, birbirlerine yakın seviyede bile değiller.

Yanlış anlaşılmasın, Cenk de gayet iyi oyuncu. Aradaki fark Cenk kötü olduğu için değil, Burak'ın anormalliğinden.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Hepimizin hayaliydi o ya, messi-ronaldo kapışması manchester derbilerinde devam etsin, ama messi kolayı seçti fransa ligine gitti lol

City şu an iyi gidiyo, Jesus Ferran Torres falan formda ama adam akıllı bi forvet lazım yoksa PL + şamp ligini zor kaldırırlar. Haaland'ı alsalar keşke, iyice çılgın atsa PL

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...