Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [19/20]


k1nJo

Öne çıkan mesajlar

On 13.11.2019 at 22:19, Sotto dedi ki:

Ego'sunun yarisi kadar futbolcu degil. MLS'e laf edip oranin bile en iyi oyuncusu olamamis / sampiyon olamamis haliyle su arrogance inanilmaz birsey ama bu tarz adamlar is yapiyor dunyada..

 

Ornek Michael jordan maaslarindan 80 milyon dolar kazanip investmentlariyla ve personal brandiyle milyarder olmus

Marka kasiyor ne yapsin ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yemisim markasini. Hadi simdi s.gidin beyzbol izleyin tarzi uslubu asiri rahatsiz edici adamin. 

Jordan dedigin adam doksanlarda NBA'yi globallestirmis bir adam ki Jordan kadar sahada savasan ve mucadele eden cok az atlet gelmistir dunyaya. 

Zlatan esprileri bir yere kadar okay, bir yerden sonra suyu cikiyor boyle sanki birsey yapmis gibi alt tarafi MLS. Vela'nin rekorlari alt ust ettigi bir lig.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın en malca hamlesini yaptı Tottenham yönetimi ya, çok feci tepetaklak gidecekler. beter olsunlar.

ihaleyi poşet hocaya kesip bir de tam tersi mentalite ve işletme kabiliyetine sahip adamı getirdiler. mourinho yani bir de ekstra olarak. inşa ettikleri her şeyin içine sıçıp attılar.

neyse arsenal akıllılık yapıp hemen emery'i kovup poşeti getirse bari. yoksa real kapar adfs 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre mourinho'nun totnım'a gelmesinin bi sakıncası yok. başarılı olabilir aslında ama sorun şu ki totnım transfere doğru dürüst para harcamayan, oyuncularına diğer büyük takımlara göre onların yarısı kadar para veren pinti bi kulüp.

zaten bazı oyuncular isyanda şu anda, kontratlarının bitmesini bekleyip bedava dağılma düşüncesinde. hocayı da onlar yemiş olabilir.
belki de yönetim tamamen bunun önüne geçebilmek adına böyle bi hamle denemiş olabilir oyuncular bedava dağılmasın diye vs. ara transfer dönemi öncesi acil alınmış bi karar gibi çünkü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

de o oyuncular zaten gidecek. ellerinde bu takımı bugünlere getiren adamı harcamakla kalacaklar. yönetimin orada tamamen poşet hocanın arkasında durması gerekiyordu oyuncu tayfasının değil. bugüne kadar oyuncularının arkasında duran hiçbir kulüp uzun vadede hiçbir şekilde başarılı olamadı 2-3 istisna dışında. 

o istisnalarda messi, ronaldo, lebron falan eriksen'ler delle ali'ler değil. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu direkt şey ya, klopp nasıl dortmund sonrası potansiyelini tamamen bulup bugünlere geldiyse poşet hocada bundan sonra gideceği takımda aynı seviyelere gelecek. paralı, düzgün transfer yapan bi kulüpte başarıları istikrarlı şekilde yakalar. 

Poşet hocam böyle konuşmuştu durumla ilgili.

"Due to a number of circumstances, we’ve tried to produce young players with great futures such as Harry Kane, Dele Alli, Eric Dier, [Kieran] Trippier or Harry Winks," the Argentine told ESPN FC. "We are creating players. But in this case, Liverpool need a defender, they get [Virgil] van Dijk. They need a goalkeeper, who’s the best? Alisson. It’s the same as Manchester City. At the moment, Tottenham haven’t reached that level, so when we can’t buy a washing machine, we get a dryer that can do the same job. Instead of a sofa, we get a chair where you can also sit. That’s the difference between Tottenham and the teams that are built to win."

 

Mourinho ile bunu yapamazlar. Primcilik yapmazsa Mourinho hiçbir şey vermez. İstediklerini yaparlarsa primciliğini tatmin etmek için yok olup giderler. Leş ötesi leş hamle. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, Natanyal dedi ki:

de o oyuncular zaten gidecek. ellerinde bu takımı bugünlere getiren adamı harcamakla kalacaklar. yönetimin orada tamamen poşet hocanın arkasında durması gerekiyordu oyuncu tayfasının değil. bugüne kadar oyuncularının arkasında duran hiçbir kulüp uzun vadede hiçbir şekilde başarılı olamadı 2-3 istisna dışında. 

o istisnalarda messi, ronaldo, lebron falan eriksen'ler delle ali'ler değil. 

tamam da şöyle bi sorun daha var, adamların elinde tek kulüp oyuncusu olmak istiyorum demiş bi harry kane ve muhtemelen ayrılması noktasında, normalde ayrılmayı düşünmemesine rağmen onu takip edip ayrılacak tonla oyuncu var. diğer tarafta ise zaten sürekli diğer büyük kulüplerin istediği poşettin abi var. yani oyuncuların arkasında durmak başka, oyuncuların alayını kaybetmemeye çalışmak başka.

onçün oyuncular x hoca durumu olduysa bana göre doğru alınmış bir karar. hani oyuncular gittiği zaman o hoca da durmazdı zaten bi daha baştan takım kurmaya çalışacak hali yok bu zamana kadar kurduğu takım ile kupa alamayan adam, o takım dağıldıktan sonra aynı kulüpte bi daha mı uğraşacak, yok öyle bi şey. yönetim de mecbur oyuncuları elinde tutmak için hamle yaptı işte. dışarıda zaten mourinho'dan daha büyük bi isim yok. ingiltere'de geçmişi ve başarılar da var. hatta manu'dan kovulmasına rağmen aslında kovulmaması gerektiği de apaçık ortaya çıktı. solskjaer geldikten sonra o kadar kolay maçlar yaptı ki herkes aşırı abarttı. tek icraati psg'yi elemeleri yani başka bi şey yok. o maçta da zaten neymar falan da yoktu bi şekilde elediler saçma sapan. kaldı ki solskjaer'lik bi şey de yok yani mourinho'dan sonra oyuncular oynadı bir süre o. sonra da yine gevşediler işte.

biz yıllarca fatih terim ile dalga geçtik hep, abi gazla çalışıyor vs diye ama uzun vadede teknik direktörlüğün yarısı strateji, taktikse yarısı da gaz yani. klopp ve guardiola'nın uzun süre başarılı olmalarının sebebi bu. adamların her konuşması ateşli sürekli bi gaz halinde. zaten guardiola dediğin herif gittiği kulüp oyuncularına önce duygu ve gaz vermek için işte siz burdasınız çok şanslısınız babında videolar izleten bi herif, laf olsun diye yapmıyor.

bi de bazı tdler var işte, onlar da istiyor ki ben söyleyeyim oyuncu bana saygı duysun, benim için oynasın. zidane, poşettin, şenol:D, ancelotti, mourinho falan böyle hep. bunlar işte oyuncu sıkıldığı an gümlüyor öyle bi sıkıntı var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıyeten poşet hocanın yukarıda söylediğine katılıyorum ama o da saflık etmiş ya. özellikle 5 yılda öyle bi kadro kurduktan sonra biz daha orada değiliz ne demek, yönetim para ver diye ağlacaksın abi.

bi de mourinho'yu çok hafife alıyorsun bence. defansif/kontrat atak oyun anlayışı hoşuna gitmeyebilir de, adam her şeyden önce çok iyi bi analist. hani bu saatten sonra takıma yapacakları takviyeye ama daha önemlisi oyuncuların bu işe bakışına bağlı artık. manu'da gördük yani mourinho gider gitmez, solskjaer farklı bi taktik oynatmamasına rağmen oyuncular köpek gibi oynadı başlarda. sonra yavşak oldukları için saldılar yine tabi pogba başta olmak üzere.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mou'nun devri bitti ya, çağ dışı kalıyor artık defansif oyun düzeninden değil. iletişimi kopuk, oyuncularla sorun yaşıyor medya ile yaşıyor vs. altından kalkamıyor artık eskisi gibi.

bizim sevdiğimiz, saydığımız mourinho 10 sene öncenin aklımızda kalan yansıması halen. o dönem zirveydi, artık ilk 20'ye bile giremez. manu performansı ortada mesela daha da büyük enkaz bırakıp ayrıldı. aldığında takım çok daha iyiydi. şimdi ihale solskjaer'e kaldı.

Bir de dediklerinde haklısın da işte oldu ki bu sene işler daha da kötüye gitti yazın Kane yine ayrıldı. Mourinho'nun tarzı tutmadı, onunla da olduğun yeri koruyamadın, sonra diğer oyuncularda gitti. Elinde başarısız olmuş / çağ dışı bir hoca + hiçbir adam kalmamış olacak. 

Hoca başarılı oldu, iletişim sorunu olan bi adam atıyorum Kane ile iletişim kuramadı adam yine ayrıldı. Oyuncuların yarısı yine gitti diyelim. Elinde yine değerlerini kaybetmiş, her şekilde ekonomisini zorlayıp yeni transferler yapmak zorunda kalacak bir takım geliyor ki bu da revizyon demek, yine zarardasın.

Bu noktada böylesine başarılı hocayı kovmak en mantıksız karar bence ya. Ki bu adam Tottenham bugün buradaysa tek sebebi. Çok büyük ayıp yapıldı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

manu enkazı ortada da mourinho napsın abi. adam orta saha istiyor, koca manu kimseyi transfer edemiyor en son fred'e kalıyorlar. adam defans istiyor, kimseyi alamıyorlar o gittikten sonra maguire bidonuna 87 milyon sayıyorlar. mourinho orada başarısız olduysa yönetimin payı çok büyük. ki sadece mourinho için değil ondan öncekiler için de geçerli bu durum. ferguson ile başka beyinler de ayrıldı herhalde o kulüpten, baya saçmaladılar ondan sonra.

hatta şöyle söyleyeyim van gaal, mourinho'dan çoook daha rezalet bi iş yaptı orada. di maria gibi bi adamı sağ kanattan aldı sola falan koydu illa kısa pas oynayacaksın diye diretti. sonra noldu, van gaal dangalağını atacaklarına di maria'yı sattılar. sonra di maria, psg'ye gitti döktürüyor yine orada. mourinho geldiğinde ibrahimovic ile birlikte orada di maria olmuş olsa çok daha farklı şeyler görüyor olurduk manu'da.

üstelik van gaal oradayken ne guardiola ne de klopp gibi adamlarla uğraşmadı. o varken mourinho chelsea ile şampiyon oluyordu zaten kehkeh.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İki sene kaldı Manu'da, ilk senesinde Pogba, Bailly, Ibrahimovic ve Mkhitaryan'a 140 milyon euro verdirmiş. 

ikinci senesinde lukaku, matic, lindelöf, alexis sanchez dörtlüsüne 200 milyon euro döktürüyor. 

bu adamların ortak noktası mendes ve raiola'nın topçuları olması. aynı menajerlerden adamları aldırıyor.

istediği adamlar gayet alınmış. dışındakilere kendi bakmıyorsa yapacak bir şey yok. ondan önceki chelsea kariyerinde de yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 adam mendes ve raiola dışındaki menajerlerden vs. alınmaydı. 

 

yani manu yönetimi yanlış işler yapıyor katılıyorum çünkü ferguson sonrası kendi disiplinlerini koruyamadılar. mou'nun her istediğini almak gibi hataya düştüler, ardından saçma sapan işler yaptılar vs... aynı şey işte tottenham'a da olacak zaten. yönetimde kavradıkları bir anlayış vardı, onu yitirecekler. pocettino gibi sınırlı kaynak yönetimini çok iyi beceren adamdna sonra muslukların tam açılmasını isteyen adam gelince meh yani.

mou'nun transfer listesine yenik düşmezlerse mou mutsuz olur. yenik düşerlerse kendileri biter. göreceksiniz ikisinden biri sonucu kulüp yine patlayacak yani asdfjsa 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm raiola herkesin menajeri zaten. senin menajerin bile raiola olabilir iyi bak sdsdfs.

o yukarıdaki 8 adama epl şartlarında 340 milyon iyi para bu arada. ama zaten alttakilerin yarısı üsttekilerin yarısının yerine yapılmış transferler yani geç ona bakma.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...