Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [19/20]


k1nJo

Öne çıkan mesajlar

yeni konu açalım zira hazard sonunda real madrid'e geldi.

file.aspx?f=191069&width=630&height=340

ben gerçi geçen senelerde courtois ile beraber haberleri çıktığında çok istemiyordum nitekim courtois da beni yanıltmadı zaten ama hazard gibi götü yere yakın dribbling atan ofansif bi taşıyıcı şarttı takıma. bol bol taşısın artık dream club'ını.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rodrigo da geldi. Kanat rotasyonu aslında feci şişik oldu şuan bile işte. 

Bu arada Hazard transferi ile şimdiden 225 milyon euro harcamış oldular bonuslar hariç. Daha satış yok. Birkaç satış olmadan daha hamle yapmazlar bir süre FFP yüzünden. 

Ekran-Al-nt-s.png

 

Yaş ortalamasını da bir anda güzel düşürdüler. Zidane yine kimyayı yakalarsa önümüzdeki 2-3 sezonu domine edebilirler ŞL kupası o kadar masalsı istikrarla kaldırılmasa da. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

43 dakika önce, Natanyal dedi ki:

vinicius falan varken gerek yok hazard sonrası ona da girmeye

mbappe sağda oynuyor zaten hali hazırda vinicius ile ilgisi ne. vinicius-jovic-mbappe yaparsın arkaya da koyarsın hazard serbest takılır.

bale-benzema-isco satsalar 200'e yakın getirmesi lazım zaten şunların.

en son bi de mendy almaya çalışıyorlardı ama marcelo kalacaksa ne olur bilmem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte orjini sol kanat olan oyunculara baktığımızda rm'nin rotasyonu an itibariyle hazard, vinicius ve rodrigo. hatta brahim diaz ve asensio'da var. solda 5 adama karşılık sağda sadece bale ve vazquez kaldı. bunlardan sağa devşirme olmayacaksa aşırı büyük şişiklik. mbappe ile o ilgisi var sen mbappe alırsın ama iki senede 100 milyon bağladığın rodrigo ve vinicius'tan birinden vazgeçmeden mbappe alırsan yani saçma sapan kadro şişikliği olur. 

mbappe alırsan ve onları tutarsan o heriflere boşa para vermiş olursun. her şekilde kaybedersin.

belki ikisinden birini sağda ya da hazard'ı arada sarri'nin yaptığı gibi düzenli olarak ortada oynatıp bunları solda rotasyona sokmak. sağa da mbappe koysan zaten harbi sıkıntısı kalmıyor takımın aslında sfsad

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazard'ı ortaya koyacaksın diye yazdım zaten serbest takılacak o. sola çekmenin bi mantığı yok onu.

satılabilecek de çok adam var. bale-benzema-isco yazdım yukarıda zaten de daha j.rodriguez-mariano falan var. hani para sorun olmaz yani mbappe'ye 300 milyonu da çıkarır vururlar masaya da arap satmaz.

cavani de atletico'ya gidecek galiba, mbappe de önümüzdeki sezon psg'de santrafor olarak oynayabilir. sağa kimi alırlar bilmiyorum griezmann alabilirler. neymar da barça'ya dönerse şaşırmam haber çıkıp duruyor messi dönsün istiyormuş galiba. öyle bi şey olursa zaten mbappe'ye zincir vurur arap.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

katar'da WC için çalışan işçilerin ölüm haberleri de geliyor sürekli, reddit'te falan konuşuluyor hep. insanlık suçu işleniyor ve birilerinin cebi doluyor diye görmezden geliniyor.
çok net elinden alınması ve göt gibi bırakılması lazım katar'ın ama işte...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...