Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Garden (1vs5)


Mosquito

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

bu oyunun topici yok açalım bari. Dead by daylight yapımcılarının çıkardığı survival oyunu 17tl şuan steamde deadbydaylight sahibi olanlar için. fiyat süper kesinlikle kaçırmayın derim.

 

https://store.steampowered.com/app/555440/Deathgarden_BLOODHARVEST/

 

 

Mosquito tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk izlenim:

oyun beta kivami. fakat cok eglenceli. tamamen farkli bir oynanis kovalamis olduklari ve guzel bir konseptle ayni keyfi yakalayabildikleri icin tebrik ediyorum. dbd'dan konsept olarak olmasa da gameplay olarak daha iyi bir oyun olma sansi var.

random map generation, harita ogeleri ve marking guzel olmus. kac fps aliyorum bilmiyorum ama eski PC'de oynayabiliyorum.

dbd'da sadece killer oynardim. scavenger oynamak survivor oynamaktan daha eglenceli olmus. class abilityleri eglenceli. henuz hepsini denememis olmama ragmen yasadigim eglence, akil oyunlari 10/10. duvara tirmanabilmek farkli bir hissiyat. kimse pallet, loop falan demez bir daha.

buildler dbd kadar cesitli degil. zamanla gelistirirler.

generator skill check'e oldum olasi uyuz olmusumdur. killer pasifleriyle calismasi hos ama temeli afk check mekanigi olmasi. blood bu sorunu cozmus. hook olmamasinin artisi da eksisi de var. bence artilari agir basmis. zaman limiti olmasi kotu. saklanmak cogu macta blood toplamaktan daha iyi bir strateji. bana execution'a karsilik hand holding olsun diye koymuslar gibi geldi. insanlar oyunu daha bilincli oynamaya basladiginda degistireceklerine inaniyorum.

denge work in progress. simdilik ne execution'dan sikayet edenlere ne de scavenger sinerjilerinden sikayet edenlere katiliyorum. turret'larin menzili tek sikayetim ama biraz da benim oynamayi bilmememden kaynaklaniyor olabilir.

progression oyunun en kotu yani. oyunun ucuz olmasina ragmen unlock gerekmesi kaziklanmis gibi hissettirdi. 1 scavenger 2 hunter acik geliyor. +1 alacak currency ile basliyorsunuz. karakter progressioni daha da kotu. sense of progresssinize sicayim afedersiniz. abilitylerin yarisi kapali basliyor. sadece currency yetmiyor, ustune sacma sapan bir quest sistemiyle ugrasiyoruz. pvp oyununda boyle seylerin yerinin olmamasi lazim. 

scavenger'lari tipinden ayirt edebilmek daha kolay olsa iyi olurmus. hunter cinsi bir bakista kolayca belli oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...