Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3


Gangren

Öne çıkan mesajlar

23 dakika önce, axedice dedi ki:

4th ed. lore baya alakasızdı spell plague mpell plague falan ama 5e geçerken 4te yaptıkları gudubet değişiklikleri kaldırmak için second sundering diye yani bi olay daha gelmiş, işte AO yok ettiği tablets of fate i yeniden yaratmış yok Toril ve Abeir yeniden birbirlerinden ayrılıyormuş, kaybolan eski tanrılar ve yokolan weave geri dönüyormuş falan.

o popüler bir fan fiction değil miydi ya?...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

49 dakika önce, fenris dedi ki:

o popüler bir fan fiction değil miydi ya?...

 

Baya kaynakçalı falan wiki sayfası var anlatıyor olayları. Değil sanırım

https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Second_Sundering

 

Anladığım kadarıyla fanfictionları baya bi dahil etmişler ama offical lore a, şu Joe Mangalyero mudur nedir bi karakteri direk son Baldurs gate adventureında başrollerden biri mesela. Ünlüleri kullanarak sosyal medya pazarlamasını falan da baya güçlü yapmışlar bu defa, ben biraz uzak kaldım ama çok izleniyormuş o critical role oyun yayınları bilmemneler. Hatta kitapları da baya satıyor diyorlar, d&d elit nerdlükten çıktı pleblerin eline düştü azizim =/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Youtube yorumları da aynı, gerçek BG bu değil diye de

Siz tam olarak ne bekliyordunuz hocam? Gerçek Baldur's Gate nasıl olmalıydı yani 2020 de? Bak 20 nin yanında 20 var, İKİBİNYİRMİ, pixel grafik mi olsun infinity engine mi olsun ne olsun yani

Benim için Baldur's Gate, D&D olsun - check, konu çok güzel olsun ve dallansın budaklansın ileride expansionları gelsin - göreceğiz, daha bu konuda yargılamanın yeri yok, companionlar eğlenceli olsun - potansiyeli var, göreceğiz daha. 

Bilemedim yani.

İndirimden alınır demiş pis çapulcu Hintli sinirlendirdi beni ya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@quixef Larian yaptığı için gameplayden beklentimiz aşağı yukarı buydu, ama yalan yok Dragon Age stili dialoglar, art ve romanceleri beklemiyordum. Da yani 2020de pixel mi infinity mi istiyorsunuz bunlar geçersiz argümanlar, baldurun ruhani varisi zaten owlcatin pathfinder oyunları şu anda. Hani yapan yapıyor.

Misal Pillars of Eternitynin iki oyunu da tam olmadı o havayı veremedi, olay 2D backgroundlar 3d spritelar vs nostalji kafası falan değil kesinlikle. Pillars settingin dağınıklığından kaybediyor, yazım tutarsız main quest kopuk falan. Larian da aşırı divinity tarzı gameplay ve dragon age / Mass Effect benzeri dialog sahnelerinden kaybetti beni burda. Baldurs gate in sırf adı var yani, tadını hiç alamadık bu revealdan. O yüzden day1 purchase değil de indirim beklenir diyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sunum esnasinda karakter yaratma ekraninda Asmodeus Bloodline Tiefling secenegi vardi. O yanlis hatirlamiyorsam Unearthed Arcana`da gecen bir subraceti. Sonradan bir kural kitabina girdi mi? Girmediyse acaba oyunda Unearthed Arcana da mi olacak?

 

 

edit: Mordenkainen's Tome of Foes da varmis.

Aket-Atum tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...