Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3


Gangren

Öne çıkan mesajlar

asd hersey aynen dedigim gibi cikti:

story:

Spoiler

the story itself will not be a direct continuation of events from the original game. “The story of the previous Baldur’s Gate was closed – it was actually closed, in a certain sense, in a tapletop campaign called Murder At Baldur’s Gate [where the murder of the original protagnoist triggers the action – ed], so that’s where it really came to its closure,”.

What he can tell me is that “we are in the city of Baldur’s Gate, we’re in Forgotten Realms and stuff has happened in the world since [D&D’s] 3.5 edition. This game directly follows a new campaign called Baldur’s Gate: Descent Into Avernus, we worked very closely with them on that, and so our story continues right after that.”

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baldur benim icin top 3 her turlu ya. Kac saat harcamisimdir bilmiyorum ama garip bagim var oyunla. Gecenlerde gidip box'lu versiyonunu aldim koleksiyon olsun diye. NPC' diyaloglari interactionlar vs cok hosuma gidiyordu. 2nd edition da hosuma gitmisti cok kurallari bilmememe ragmen. 

Ama en buyuk ozelliklerinden biri inanilmaz bir villain'a sahip olmasiydi oyun ilk dakikasindan itibaren sariyordu. Artik sesinden mi karakterin designindan mi her zaman iddaa ettigim gibi: Fantasy veya Sci/Fi, eger iyi bir villain yaratabilirseniz isin yarisini hallediyorsunuz. Basarili kurgu ve hikayelerde iyi islenmis villainlar her zaman seriyi ilginc kilar. Baldur'un bence en onemli olaylarindan biri oydu. Bir de oyun tarihinin en iyi NPC'lerinden Minsc, Jan vs eklenince oyun her defasinda keyifli oluyor. 

Act 2'de oyundaki tum questleri bitirmeden ilerledigimi hatirlamiyorum main questte. Imoen'i vs tamamen ignore ediyordum sanirim hep.

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BG3 hadi canııım yapıyoruz desinler yeter. Bu güne kadar hiçbir oyuna bağış yapmadım değer görmedim daha doğrusu. Ama BG3 para lazım desin 500 $ basarım hiç düşünmeden. Üniversitede geceleri 5 kişi aynı salonda LAN dan oynadığımızı hatırlıyorum "

- abi öküzmüsün fireball u ortamıza attın aq.

- Zaten ölmüştünüz sizi derin acılardan kurtardım.

- Fevzi en son nerde save atmıştık.

 

Ne zamanlardı yahu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...