Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pathologic 2


Borastus

Öne çıkan mesajlar

Epeydir beklediğim oyundu. Çok iyi olacağından değil ancak ilk versiyonunun hikayesi baya ilgimi çekmişti remake yapıldığını duyunca bırakmıştım çıkınca alırım diye.

 

Gameplay gerçek zamanlı ilerliyor. Belirli bir süre seçince gün bitiyor o zamana kadar yapabildiğiniz kadar quest yapıyorsunuz kalanlar gidiyor direkt. Haritanın bir ucundan diğerine gidip şunu getir diye bir quest alınca tek o görevle gün bitebiliyor mesela. Bunun kötü yani da oyun baya walking simulator oluyor çogu zaman. Umarım bu yenisinde bu mevzuyu kıracak şeyler eklemişlerdir. Onun dışında first person survival game. Eldeki az kaynaklarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyun rus yapımı. Sovyet döneminde balkan ülkeleri tarzı bir atmosferi var. OST şu tarz

 

Hikayesini övüyorlardı baya. Zaten önceki versiyonun grafikleri sesleri falan epey kötü hikaye de olmasaydı hiç bilinmezdi sanırım. 3 karakter var oyunun başında seçiyoruz sonra sadece o karakterle devam ediyoruz. ilk karakterde, bir salgın için ufak bir kasabaya gönderilen doktor tarzı birşeyiz. Hastalık patlak vermeye başlayınca şehirdeki belli bölümler karantinaya alınıp kapanmaya başlıyor. Bu alanlar gittikçe yayılıyor bir yandan da şehirdeki mevzuları anlamaya çalışıyoruz. 3 büyük aile var bunların politik ilişkileri var falan. 3 karakterden seçilmeyenler hikayede karşımıza çıkıyor, onları seçince de onların açısından durumu anlıyoruz.

 

https://www.pathologic-game.com/

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...