Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

toplamda resmi olarak bulunan ve teste başlanan 3 aşı varmış. öyle diyolardı da aynı programda sıtmanın aşısının bulunmasıyla insanlara uygulanabilir hale gelmes arasında 7 mi 17 mi ne yıl geçmiş. bişey ifade etmiyor yani aşının teste başlanmış olması.

 

bu seyircisiz olayında da beşiktaş'ın kapalı spor salonunu dezenfekte ettik hadi maça diye tweet atıp derbi seyircisiz olsun demesi asıl niyeti koyuyordu ortaya.

 

seyircisiz yapmak saçmalık. stad önüne toplanacak şimdi de millet. kahvelere doluşacak izlemek için falanç komple erteleyin gitsin.

 

bir de finansal olarak milleti silkeleme durumu var. kombine alıp hayvan gibi para vermişim, hem beşiktaş maçı yalan oluyor hem trabzonspor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs başkanının açıklamaları samimi değil, en başta "gelin ilaçladık bir şey yok, zaten öyle ciddi bir konu da değil bu corana yav hehe" tarzı konuşan adamın daha 24 saat olmadan "sporcu sağlığı falan filan" diyip erteleme istemesi samimi değil.

Avrupa'da bir çok federasyon sezon sonundaki Avrupa şampiyonasını da düşünerek ertelemeye gitmek yerine seyircisiz oynatma yolunu seçti.

Ama durumun daha ağır olduğu yerlerde erteleme kararları alındı. Hatta Almanya mevcut puan durumuna göre ligi bitirmeyi düşünüyor, kupa vermeyecek, düşme olmayacak, sadece CL ve EL'ye gidenleri tescilleyecekler.

Ama işte biz Avrupa ülkesi değiliz, insanımız da Avrupa insanı değil, çoğunluk süzme salak.

Dün önlem alınmalı, seyircisiz oynanmalı diyenlere "korkak" diye saldıranlar, bugün "çok doğru ya sağlık falan filan" diyor.

Öteki tarafta sağlık falan diyip seyircisiz isteyen çarşı, takımı stada uğurlamak için organizasyon planlıyor. Facepalm falan yetersiz kalıyor böyle aptallığa. Böyle aptal dolu bir ortamda Avrupai yaklaşım göstermek zor.

TFF başkanı çıkmış "biz tüm önlemleri aldık seyircili oynancak" dedikten kaç saat sonra seyircisiz kararı çıkınca "en doğrusu oldu, sağlık falan filan" diyor. Böyle tepeden inme kararlarla, aptal aptal açıklamalarla hiç bir konuyu yönetemedikleri gibi futbolu da yönetemediler yani.

Olması gereken sadece süper lig değil, tüm liglerin başkanları ile ortak karar alıp uygulamak. Ama alt ligleri yok sayıyorlar, hatta bırak o alt ligleri kalan 16 takımı yok sayıyorlar şuan tek gündem derbi yani. Derbi seyircili kalanı seyircisiz desen okey diyecek bir kitle var, vice versa 

UEFA da bu arada Şampiyonayı ertelemeyi düşünüyor. Öyle bir şey olursa en temizi nisan sonuna kadar ligi ertelemek bence.

Haaa tabi, bu ülkede futbol baya bir kesimin afyonu, futbolsuz kalsın istemez insanlar reyizimiz. O yüzden bu karar çıkmayabilir de.

 

TL DR 

bok gibi ülkeyiz, hiç bir işimiz düzgün değil

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GS ile BJK arasında fark yok. İkisi de işine geldiği gibi dönüyor işte. BJK da basket maçında herkesi çağırıp 2 saat sonra derbi seyircisiz olsun diye döndü aynı kalitede. 

Derbiyi şifresiz versin Bein, en güzeli. Zaten millet şifresiz izliyo artık çakallığını buldu, bari lagsız izlesinler, bunlar da reklam geliri kazanır hiç yoktan.

Bu arada ben en baştan beri ertelemeden yanayım. Tüm sosyal etkinlikler ertelenirken maçların oynatılmaya inat edilmesinin anlamı yok. 

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bjk'nin olayı maç oynansın falan ağlaması değil ki, erteleme veya seyircisiz kararı çıkmadığı için biz alınabilecek bütün önemleri aldık no panic olayı. ondan sonraki gelişmelerden sonra kimsenin sesi çıkmadı. gs taraftarının ağlaklığa otomatik yanıtı oldu o olay jfasdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...