Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Bu yasima kadar bu kadar kötü gs gormedim. Bam üçlüsünü tribunden izlemis adamım ic sahada onlar bile boyle oynamadilar.  Mac kaybedilir de bu kadar salmış futbolcu grubu ilk defa gördüm. Herkrs birleşti de terimi gondermek istiyorlarsa tamam ama degilse hakkaten  bitiklerse sezon bitmez bunlarla. Kimse oynamak istemiyor lan resmen.

 

Bi dr selçuk falan nedir abi lütfen ya. 2 0 öndesin en kötü git emre moru al selçuk nedir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Purple’i alip gol yiyince bir ton laf ediliyor.

 

FT gitsin de ortam MHK TFF baskanini odasina toplayip konusan zengin bebelere mi kalsin?

https://www.google.de/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/sporarena/tffden-nihat-ozdemir-ali-koc-gorusmesi-icin-aciklama-41396322

dunku maci izlemedim de galaksi takiminin 4 puan mi gerisindeyiz tarihin en kotu futboluyla?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- 15 haftada tam tamına +4 averajımız var.

- Maç başına 0.8 falan gol atıyoruz.

- Bu sezon 10 kişi kalmış rakiplerimizden 6 gol yedik.

- ŞL'de 6 maçta kaleyi bulan şut sayımız 1.

Ligde maç fazlasıyla zirveden sadece 6 puan gerideyiz çünkü..

- 6 yediğimiz maçın da kazandığımız maçın da yıldızı hep Muslera oluyor. Adam resmen OP. Hile resmen. 15 maçta 2 maçı solo oynadı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sevgiden mi korkudan mı bilmiyorum, suç terim medyasında ve taraftarda.

Ali Sami Yen olsa 5 hafta önce kıçına tekmeyi basmıştı medya, şu terim için 1 satır "sorun hocada" diyebilen yok.

yok oyuncular, yok bilmem ne. bu kafayla daha kötüye gider. Gs'nin 6 maçta 1 gol atabildiği CL'de "şanlı yenilgi" başlığı atan gazeteciler varken zaten TR'de futbol adına bir şey beklenmez. Benzerini yakın zamanda biz de yaşadık, sorun gözlerinin önündeyken herkes görmezden gelip başka yerde sorun arıyor.

avrupa'da son 13 maçta galibiyeti yok bu sırada -20 averaj yapmış.

son 32 maçta ise total 2 (iki)(two) galibiyeti var takımın. Hala "CL şampiyonluğu mu? neden olmasın" diyen adama prim veriliyor taraftar tarafından. 

 

Ama GS adına umut verici bir şey gördüm. Dün maçtan sonra tribünler karışmış. Muhtemelen Terim'e tepki gösterenler ile sucuk-ekmek tayfası birbirine girdi. 1-2 maça terim'e tepki gelir, gönderilirse düzelir GS. Yoksa sucuk-emek tayfası çatlak sesleri bastırırsa avrupa yarışının dışında kalır gs = batmak

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gitmesi taraftarı değilim. Sezon ortası hoca değiştirmekten laçka olduk. Çok ekstrem bir şey olmadıkça (devre arasına küme düşme hattında girmek ya da sağlık sorunu gibi) saçma buluyorum. Bizde hele son 10 yılda accaaayip boku çıktı.

Sezon sonu teşekkür edip plaket verip uğurlama taraftarıyım. Bu sene zaten gg.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FT kisir dongusunun bir sekilde bitmesi gerekiyordu elbette ama sadece Turkiye'de isler anca sarpa sararsa bitiyor. Mesela Ferguson klup efsanesi olarak ayrildi, adam yukaridayken birakti. Bizde ise futbolcusundan, TD'sine vefadir kredidir sacma sacma isler ve mantiklar oldugundan insanlar dibi gormeden biraktirilamiyor/gonderilemiyor. Kendileri zaten birakmiyor. 

Benim tahminim Ocakta transferler yapilsa bile bu sene artik coktan havlu atildigindan sene sonu atacak kursunu kalmayacak FT'nin. Ki kusura bakmasin, her hafta oyuncu grubunu suclayan TD icin cok az futbolcu oynar. Tamamen mantik ve strateji hatasi bunlar. Adamlara ocakta yoksunuz diyip hadi aslanim cekmek - hele ki zaten profesyonelligi tartisilacak Belhanda gibi tipler oldugu zaman, imkansiz.

Nzonzi filan da kiralik olmanin verdigi rahatlikla bununla mi ugrasicam diyip gecmistir. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden dogru tespit bu. Adam geldigindenberi oyunculari sucluyor. Sonra da oyuncularin oynamasini brkliyor. Degisiklik yapacagim dedigindenberi gorduk ki sadece omer kadroda. Adem mecburiyetten oynatıldı. Yani ft sözlerini de yaladı yuttu. Bana gore zaten karaktersiz. Taktik teknik bilgisi yok diye düşünüyorum bir se gs iyi de calisitirilmamis bu sene. Takımın fizik gücü yerlerde

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ozan tufan dubasinin freni bosalmis kamyon gibi top surmekten, ve bos kaleye top yerine kendisinin yuvarlanmasindan baska meziyeti var mi acaba? bir de cok bir agirligi varmis gibi (var gerci de) kirmizi kart goruyo beyimiz. haha. bir bu adamin, bir de benzema'nin elinde ne tip bir $antaj malzemesi var cozulemedi gitti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...