Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Abi sizde bi zahmet 2 cümle de toz kondurun hocanıza artık, Tudor ardından kaç oyuncu geldi/gitti oturup bi hesap edin azıcık. "Nerede kalmıştık" , "Bitti demeden bitmez" , "Bir hayalim var" , "CL müziğini seviyorum" , başarı zamanı bu lafları edip tüm payeleri toplarken sıkıntı yok, sonra devran dönünce "Terim kurmadı ki", e kim kurdu abi o zaman, ilkokul mezunu servisçiyle benzinci oturup mu karar verdiler? Florya'da ekilen çiçeklere bile karışan adam kadroya karışmamış "siz kimi alırsanız alın " mı demiş.?

 

Neyse GS bu zorla cendereden çekip çıkaraack kurtaracak bir adam var, yönetim derhal gidip Terim ile tekrardan anlaşmalı.  

Oh wait..:classic_blink:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FT + Abdurrahim modelinin cok acil son bulmasi lazim ama bunu yapabilecek kapasitede yoneticiler yok maalesef. Kisiler kim olursa olsun klupten onemli hale gelmemeli, maalesef FT'yi biz bu hale getirdik. Insanlarin basarili olmus olmalari sonsuza kadar o pozisyonda kalmalari gerektigini gostermiyor, taraftar eminim sucu hala FT'de bulmuyor. Bu sefer olmadi maalesef hocam diyip yollari ayirmak acil gerekli. Ama yerine gelecek insanlarin ve sistemin farkli vizyona sahip kisiler tarafindan getirilmesi gerekiyor. Yoksa 2-3 senede bir zaten hep ayni donguleri yasiyoruz.

Biz ulke olarak su "kredi" ve "vefa" terimlerini tam anlayamiyoruz sanirim. Insanlarin elbette farkli kredileri olabilir, fakat islerin bu sefer zamanla duzelmeyecegini gormek icin her mac aci cekmeye gerek yok. Takim bu sene kadro planlamasindan tutun, klubeye kadar her alanda iflas etti. Basarilarda bunun kredisini nasil FT ve ekibi aliyorsa, basarisizlikta da almak zorunda. Herkes her zaman her kosulda basarili olacak diye bir kaide yok, kimse gecmis sampiyonluklari elinden almiyor. O yuzden sacma egolari bir yana birakip birseyleri degistirmek lazim. Hoca bugun gonderilsin demiyorum ama bir ayrilik plani cok acil yapilmali.

Ama bu is sadece isin gorunen kismi. Artik kluplerin kaynaklari nasil heba ettiklerini gormeleri gerekiyor. Yildiz oyuncu, cilek oyuncu gibi kavramlarin klube yarardan cok zarar verdigini, belli yasin ustundeki - nasil kariyeri olursa olsun - oyuncularin klube cok kisa vade disinda birsey kazandirmadigini ve cok ciddi maliyetleri oldugunu, futbolda artik yasin, motivasyonun ve gelisime acik olunmasinin gecmis kariyerden daha onemli oldugunu, bonservisle oyuncu almanin her kosulda kiralama veya sozlesmesi bitmis imza parali yontemden cook daha mantikli oldugunun anlasilmasi gerekiyor.

Gerekirse, caktirmadan ve direkt olarak, taraftara ve medyaya, ben taraftar olmadigim icin bu koltukta yonetici olarak oturuyorum ve kararlari aliyorum diyebilmesi lazim klupleri yoneten insanlarin.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...