Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

En az 2 sene kiralık olmayan veya zorunlu satin alma opsiyonu olmayan oyuncuyu almayacaksın. Işler kötü gidince ilk bunlar bırakıyor. Bir de taktik özürlü ft var takımında. Kaç maçtır başın toplantısında atar yapıyor genc oyuncu vs diye sonra çıkan takıma bakiyosun klasik ft yalanlari

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol klupleri gercekten olaylara duygusal bakmayan profesyonel dusunen adamlar tarafindan yonetilmedigi surece Turk kluplerinden birsey olmaz bunu anlamak lazim. Dunyaya rasyonel bakmak gerekiyor abi. Her konuda. Sirketin CEO'sunun nasil sirketle duygusal bagi yoksa, futbolda da bunu getirmeyecek adamlara yonelmen lazim. Bu, beraberinde stratejiyi, planlamayi ve akilli adimlar atmayi gerektirir. 

Iyi Galatasarayli ve parasi var diye yonetici getirirsen, taraftara gore hareket edersen elbette patlarsin. Taraftar baskisi denilen seyin aslinda ici bos oldugunu anlamak lazim. Oyle olsaydi bugun taraftarlar oy verirdi baskani secerken ama oyle olmuyor. Haliyle sistemi bu isi daha farkli yonetecek kisiler uzerine kurabilmen lazim.

Kurumsal ve profesyonel. Nedir bu? Aldigin Falcao'nun 2012 model Falcao olmadigini gorup gerekirse taraftara ve kamoyuna kusura bakmayin 3x yasindaki Falcao'ya yillik 5m veremeyiz diyecek. Isler iyi giderken bunun boyle gitmeyecegini ongorebilip Nagatomo Mariano Belhanda ve Feghouli gibi adamlarla yollarini ayiracak. Kadrolari 2-3 senede bir yenileyip/takviye edip degerinden fazla para eden adami en kisa zamanda elden cikarip yerine daha gencini bulmaya calisacak. Yerli oyunculara ve altyapilara iyi yatirim yapip bunu sirket politikasi haline getirecek. Gereksiz vefa islerine girmeyip, zamani geldiginde hocasina da oyuncusuna da gule gule diyebilecek diye uzar gider.

Futbol basit oyun abi. Iyi hoca iyi oyuncular. Gidip sacma sapan CL alicam hayalleriyle degil gercekci ve orta vadeli hedeflerle. Taraftar filan dinlemeyerek. Taraftar TV izleyen kitle gibidir. Neyi verirsen onu izler zaten. Falcao'yu getirmezsen taraftarligini kimse askiya almiyor. Ona gore hareket et. Zaten zamanla basarili olursun bir sekil elindeki kaynaklar bugun dunyadaki yuzlerce klupten fazla. Yeter ki o kaynaklari uzun vadede mantikli degerlendir. 

Umarim bu sene FT ve Abdurrahim Albayrak modelinin son oldugu sene olur Galatasaray icin. Artik seviye atlamak gerekiyor. Bunu da milleti ve taraftari dinlemeden birilerinin cat cat halletmesi lazim. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...