Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

On 23.10.2019 at 16:31, Rewendor dedi ki:

Belhanda'nın top kaybı sebebi adamın zor pas denemesi. O zor paslar olmadan da o savunmayı açamıyosun işte. Hemen her bulduğumuz tehlikeli pozisyonda adam başlattı atağı ilk yarı. Böyle riskli oynarken de tabii ki yer yer top kaybedeceksin.

Ofsayta dusuyor diye forvet yeren var ben bile futboldan daha iyi anliyorum ortalama yorumlara bakinca

 

ha belhanda dunku macta kotuydu bence tam gecen sene ilkyaridaki oyununu oynadi. ama top kaybi = kotu’nun yanlis olduguna katiliyorum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belhanda gayet kötü, savunulacak bir tarafı yok. Şut çekemiyor, frikik kullanamıyor, ikinci santrafor olarak da oynayamıyor, savunma zaten boşverdik. Tek yapması gereken takımı pozisyona sokmak. Bir maçta iki kez pozisyona soktu takımı diye övülecek bir tarafı yok bu adamın. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hani adamı frikik atmıyo şut çekmiyo diye eleştirijn de gamsız demek çok tırt. Gamsız dediğiniz adam daha 2-3 hafta önce kırık çeneyle maskeyle maça çıktı. Gamsız adamın yapacağı iş mi o? "Bana ne lan çenem kırılmış benim" der, yatar evinde, hiç kimse de tek kelime edemez, niye oynamadın diyemez.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

top kayıplarının sebebi zor pas denemesi demek biraz komik değil mi ya ? adamın işi o yapamıyosa kötü diyolar ki ben izliyorum bazen 3 adım depar atsa topu alacak atmıyor ya da saçmasapan yan pas yaparken adamın gerisine falan atıyor nerede bu zor pas denemeleri 1-2 defa olur atamazsın ama gerisi atamıyorsan fanteziye giriyor, burak yılmaz antalyasporda göbekte oynuyordu, bu iki transfer haberi çıktı gazetelerde ondan sonda kendini alex sanıyordu maçlarda fantezi paslar deneyip duruyordu merkezde, bi maç illallah dedi taraftar yuhlayıp sövenler yüzünden ağladı

gamsız dedikleri o burak gibi duygulanmıyor adam ?

Fistan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O topların çoğunu atabilse zaten Sneijder ya da Alex seviyesinde olurdu, o seviyede olmadığı herkesçe aşikar.

Öte yandan Belhanda olmadı mı takım hücuma bile kalkamıyor, zaten çok kısıtlı atak organizasyonunun tamamı Belhanda'nın o pasları sayesinde gelişiyor. Zaten adamın olduğu ve olmadığı maçlarda maç başına gol, puan vb ortalamalarını koyarsanız fark açıkça gözüküyor.

Çok iyi adam demiyorum zaten, ama şu anda GS'de oynaması şart, yerine aynı işi yapabilecek adam yok çünkü, oynamazsa takım şut çekemeden maç tamamlıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıklamanın altında "bu oyuncuları ben istemedim transfer döneminde kendi kadromu kurcam" yatıyor ama geçen sene de aynı lafları geveliyordu transfer dönemini bekleyin diye. otoritemi kaybettim kimseye söz geçiremiyorum diyemiyor da böyle şeyleri bahane ediyor

Khiran tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Belhanda olmadan atağa çıkamıyoruz argümanını da çok ezikçe buluyorum. Üç beş istatistik böyle gösterdi diye bu adama mahkum muyuz? Başka çözümler üretilir, o istatistikler bi bakmışsın terse dönmüş yani, bu kadar teslimiyetçi bakış açısını anlamakta güçlük çekiyorum. Onu yapabilse Alex, Sneijder olur diyorsun. İrfan Can bir Alex olmasa da gayet güzel bir şekilde takımını hücuma sokuyor abi. Belhanda savunmayın artık gözünüzü seveyim. Bazen 20 dakika top değmediği oluyor ayağına. Böyle takımı hücuma kaldıran oyuncu da görmedim ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...