Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

real madrid'e karsi karsiya kacirdik onlarin pozisyonu yok, AHA bi de cizgiden cikardilar, bitane de babel kullanamadi.. dfs

 

zaten 1'e 1'de bizim kadar ustunluk kuran bi barcelona vardir bunlara herhalde.

 

3 dkda 3 100% gerci bu kadar baskili oynarken gs'ye laf edenler oluyordu iyi oynamiyoruz diyenler cikabilir 

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu falcao danası nerede bu kaçıncı maç ya.

Bugünkü maçtan bizim galip cikmamiza imkan yoktu ya, 1 fazlasını her sekil atardı Real.

3 adam var, tenekeyle kovmak lazım takımdan. Seri, Belhanda, Mariano. Seri pas atma özürlü, Belhanda kendisini Sergen zannediyor, Mariano top tutamiyor ayağında.

Onlem almak lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Andone taş gibi forvet çıktı, güzel oldu.

Belhanda ilk yarı gayet taş gibi oynadı, hakkını yediler. İkinci yarı oyundan düştü, çıkması normaldi, ıslaklayan salaktı.

Zaten Belhanda ve Seri dışında yaratıcı pas atabilecek tek oyuncu yok sahada, hepsi açık alana düz pas atıyor sadece, öyle olunca savunması da kolay oluyor. Adam eksilten, beklenmedik pas atan iki adam var sadece. Belhanda kaç tane pozisyon yarattı maç başında, ama bi pozisyonda gelişine iyi vuramayıp kaleciye nişanladı diye tepkiyi gösterdi armut taraftar.

Mariano takımın en kötüsüydü, vasat altı kaldı.

Luyindama Hazard'ı yok etti, bi pozisyonda yetişemedi (onda da kendi hatası yok Seri'nin mal pası yüzünden) o da gol oldu.

Marcao iyi sükse yaptı CL vitrininde, ama işte topu ayağında fazla tutma huyu da göze çarptı.

Muslera zaten Muslera, defansa çarpmasa golü de yemeyecekti.

Nzonzi bu takımda en keyif alarak izlediğim adam şu anda. 

Nagatomo'nun ilk senesinin yerine yeller esiyo, o ciğer söndükten sonra toparlayamadı reyis. Ama bu maç en azından çok fazla dökülmedi.

Donk emniyet subabıydı, görevini yaptı, fazlasına girmedi. 

Babel fena değil ama çok top eziyor, hele 60 70ten sonra çıkarmak lazım. Seri kartlık olmasa Babel yerine Emre Mor olurdu heralde, daha da iyi olurdu.

Ömer bu maçı kaldırabilir mi emin değildim, zaten fazla olayı da olmadan tamamlandı maç.

Feghouli kaç maçlık silik görüntüsünden biraz sıyrılmış gibiydi, ama geçen sene takımı şampiyon yapan Feghouli'nin çok altında.

Emre artık son çare adamı zaten.

Terim milli takım arasında atak besleme sıkıntısını çözmüş gibi gözüküyor. Ama Falcao'nun artık sahaya inme vakti geldi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil izlediniz bilmiyorum da bu takimi 2 mactir ulu manitular koruyor. 10 kisilik Sivas bile geldi 2 tane atti. PSG de Real de su mac bir daha oynansa 3-4 tane rahat sallardi. 

Son yillarin en ruhsuz ve kotu Galatasaray'i. Kadro muhendisliginin sonucu maalesef ve bu sene cope gider. Sene sonu genc ve dinamik bir hoca ile farkli bir yola gidilmeli diye dusunuyorum. Daha genc daha az isimli oyuncular.

Turkiye'deki kluplerin en buyuk sorunlarindan biri isler iyi giderken bunun hep boyle gitmeyecegini gorup onlemini ona gore almak. Bu takimda artik Belhanda Feghouli Mariano gibi isimlerin zamanin doldugunun gorulmesi gerekirdi. Teklif vardi yani Belhanda'ya, gonderilmedi. Cok agim sahim oyuncular degil bunlar. Yeri geldi mi tesekkur edip gondermesini ogrendigimiz zaman seviye atlariz.

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 saat önce, Rewendor dedi ki:

Belhanda ilk yarı gayet taş gibi oynadı, hakkını yediler. İkinci yarı oyundan düştü, çıkması normaldi, ıslaklayan salaktı.

valla salak sensin diye çelik ayna tutayım önce ?

dün tribünde benim bireysel olarak takıma olan katkım belhanda'dan fazlaydı.

bir de uyuz olduğum, "oyuncu ıslıklanır mı Q_Q" var. Niye ıslıklanmıyor? Anaokul çocuğu mu bunlar? Kötü oynuyorsun diye takımdan kovamıyorsun ama bırak da seyircin sana allah belanı versin diyebilsin. Adam gibi topçuysan sen oyununu oynarsın herkes göt olur kalır. Ama çıkarken sana tepki gösteren taraftara ben eşşeğim ben eşşeğim diye bağırırsan zaten o ıslığın fazlasını haketmişsin demektir.

10 numara oynayan adamın bu kadar fazla top kaybı yapması, saçma sapan paslar atması bırak da taraftarı kızdırsın. Ki olay tek maç da değil. Ne yaptı bu sene belhanda? Hangi maçta ekstra ne kattı takıma? Fatih Terim'in Belhanda şeklinde dildosu olduğuna eminim. iyi oynadığından falan değil sırf bu yüzden sahada bu adam.

 

FT iki hafta önce çıktı, aklınca racon kesti. genç çocukları mı oynatsaydık hede hödö diye. Selçuk'la Feghouli miymiş o kadar atarın tek sebebi? nerdeyse birebir aynı kadroyu sahaya çıkarıp, sonradan da soso'yu tekrar oyuna alması zeka dolu hareketti cidden.

 

 

17 saat önce, Rewendor dedi ki:

Marcao iyi sükse yaptı CL vitrininde

ortasahada garanti oynamayıp birkaç kez çalıma giren ve topu kaybeden bir stoperi hiçbir cl kulübü alıp kadrosuna eklemek istemez herhalde. Dünkü oyunuyla pek bir sükse yaptığını sanmıyorum.

 

16 saat önce, Sotto dedi ki:

Nasil izlediniz bilmiyorum da bu takimi 2 mactir ulu manitular koruyor.

katılıyorum ?

 

Real dün isteseydi 90 dakika boyunca sırf pas yapardı ve bizimkiler topa dahi dokunamazdı. bizim ceza sahamız içinde bile 5+ pas yaptıkları bir sürü pozisyon var.

Cthulhu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...