Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

sardalya trollüyor galiba. fener anadolu takımı style oyunuyla yenebilirdi bile bizi. son yılların en kötü feneri vol 1235891 hala daha rahat yenemiyorsun adamları. lemina ve nzonzi dışında tüm takımı at çöpe yani. babel de falcao da yanlış transfer. keşke rodrigues ile vedat'ı alsaydık, ikisi de ft kaos futbol diye bi oyunu varsa ona uygun oyunculardı, finansallar da sıçmazdı.

federasyon zaten ama tadımız kaçmasın tadında cücüyle operasyon çekiyor yapıcak bişi yok. ft bırakıp gitse keşke. her sene bal proclatamazsın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya artik mucadeleyi herkes ediyor. Kendimizi kandirmayalim. Bu takim tehdit yaratamiyor kesinlikle. Ha bence Babel kanadiyla da olmaz bu is, donelim 4-4-2'ye bir de boyle gorelim. Seri-Nzonzi her turlu oynar ama birbirlerine inanilmaz yakin oynuyorlar. Topu baskidan cikaramiyor takim, bunda da dizilis ve beklerin problemi var. Baskidan cikmanin tonla yolu vardir bizde yok. Linnes yerine Nagatomo gonderilecekti, gecen sene cigeri sondugunden beri adam bitik. Ama FT diretti iste sacma sapan. Linnes bu takimda banko 3-5 sene bek pozisyonunda temposuyla oynardi. Iki bek bu kadar bitikken nasil olacak bilmiyorum.

Su yapilan 7-8 macta kaleye toplam sutumuz/tehlikemiz filan iki elin parmaklarini gecmez. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

442'de kim oynayacak abi orta saha sol ve sağda? linnes kalsa ömer bayram'ı oynatırdın solda belki ama beklerin de 90dk çıkaramıyor. babel feghouli direk ıskartaya çıkıyor. nzonzi seri lemina belhanda dörtlüsünden ikisi boşa çıkıyor. 

gs hiç fena oynamadı bu maçta 1 puanı haketti bence hele psg golden sonra anadolu takımı gibi oynadı, bir gol yeseler iyi olurdu mallara.

yalnız madrid 1 puanda kaldı 2 maçta ve gs'nin sonraki iki maçı madrid ile, görünen o ki havlu attı bile cl'ye. brugge psg'den puan çıkarırsa içerideki brugge maçı bile kurtarmaz üçünlücüğü. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Babel oynamayacak. Babel + Feghouliyle bu kadar ice kacan kanatlarla olmuyor bu is. Bence takim daha iyi oynadi Babel ciktiktan sonra. Andone/Falcao Necati/Elmander gibi oynayabilir mi bilmiyorum mesela ama bu dizilisle olmuyor cok acik. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence PSG PSG gibi oynadı adamlar tüm maçlarında 1 2 gole yatıyorlar. Öyle önüne gelene 5 -6 atıp geçmiyor. İstedikleri zaman geldiler, pozisyon vermediler, istedikleri zaman attılar? PSG nin daha nasıl olmasını istiyorsunuz anlamadım. 

Öbür taraftan 1 forvetimiz vardı uzun süre yedeğmiz yok diye forvetsiz mi oynasaydık 2 forvetin var kadro 2 forveti kaldırıyorsa devam edeceksin. Falcao yerine dönem dönem  Babel, Adem ile forvetleri dinlendirirsin. Sakatlık durumunda 4 1 3 1 dönersin veya gene Babel, Adem ile devam edersin 4 4 2 ne. 

Ama bu takımla tek forvet olmuyor!  Forvetsiz dönemden mi alışkanlık veya hızlı kanat alışkanlığımı bilemiyorum takım bu şekilde devam ederse hiçbir forvet başarılı olmayacak bizde. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense bizde sistemsel değişikliklerin,hazır oynanan oyunu birden değiştirip bambaşka bir oyuna evrileceği düşünülüyor.

Gs'da Sağ/Sol bek bu tempo olmadığı gibi, Kanat oyuncularının repertuarında "sıfıra inip genişletmek" opsiyonu da yok ve topu genelde koşu yoluna değilde ayağına isteyen stilleri var. Sürekli pas oyunuyla özellikle ligin 2.devresinde kapanıp kontra bekleyen takımları açmak çok zor. Hem oyunun genişletmen aynı zamanda cabuk oynaman lazım. Nzonzi çok iyi pozisyon alıyor olmasına rağmen kadro yapısı gereği defans bloğuna ya çok yakın ya da içine gömülüyor. Fernando gibi hızlı veya diagonal pasları yok gibi bişey. Seri çok iyi pasör evet ama N'diaye gibi dribblingi yok ve sertlik koyamıyor oyuna.  Muslera'nın insan üstü performansı olmasa her iki CL maçı çok farklı skorlarla bitebilirdi. Hoca desen ayrı formsuz, ligin son haftaları camiayı ve taraftarı konsolide etmek için ceza almalar didişmeler yarar getirir ve bu bi taktikdir ama sezon başı hiç olmadı , her zaman papaz pilav yemez.Çok zor fikstüre giriyor takım. Fener dışında büyük takımlarla oynanmadı henüz. Başakşehir, Bjk, Ts, Alanya , Sivas zor maçlar hepsi. Gs bu sene işi gerçekten zor. Şimdilik taraftarın gazını tutan konuşmalar ve basın desteği devam ediyor. 

 

EF15ZPgWsAAo9My?format=jpg&name=medium

1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maçta ayağında her top gelişince magical bi şekilde oyuna katkısı oluyor zaten falcaonun. maç boyunca da böyleydi. 

fakat adama top gelmiyor abi doğru düzgün. onu besleceyecek adamlar ya tam öğrenemediler adamı ya da bencillik yapıyorlar. zaman içerisinde çözülecektir ama şu an çok göz kanatıyor bu durum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...