Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Valla fena dayak yedik aslında da, muslera sağolsun kurtardı. 

Eze eze oynadığımız dakika olmadı, çünkü hala santraforu topla buluşturamıyoruz. Garibim falcao oradan oraya deli danalar gibi koşmak zorunda kaldı. 

Kat eden, adam geçen kanada ihtiyacımız var. Emre girince bir iki pozisyon yaratabilmemiz bunu gösterdi direkt olarak. Bir de sanki çok iyi hızlı pas yapabiliyormuşuz gibi ortadan yardırmaya çalışmamız ayrı bir komedi. Her biri sıkıştı resmen. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gs iyi başladı vs diye başlık atmışlar, şaşırdım, inanamadım. Yahu şişirilmiş bir brugge vardı. Kesinlike 1 tık vites arttırsa gs alırdı maçı. Oynanan oyunu geçiyorum,biliyoruz gs şuan için top falan oynamıyor ama kalite farkı o kadar bariz gs nin lehine ki hani gruptan çıkacağım diyorsan alacaksın bu maçı, kazanacaksın paranı, kazandıracaksın ülkeye puanı. GS nin bu sene eğer hani yaşlı takım geç forma girer gerçekleşmezse bu temposuz oyunla ligi de götüreceğini sanmıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynanan oyunu demiyorsun, kadro değerlerini de demiyorsun. Kadrosu oturmuş takım vs 15 gün önce tüm takımın ana gövdesini yenilemiş takım var ama galiba onu da demiyorsun. Neyi baz alarak Galatasaray almalıydı bu maçı diyorsun? Grupta hedef baştan beri 4 puan + Beşiktaşın rekorunu kırmamak. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erken övmüşsünüz. gilerme patates etti ömer'i sol bekte. her maçta hakem gs alehine eğimli erman'ın dediği gibi kesik yememek için sanırım. ömer'e yapılan 2 faulü, alehte faul olarak verdi lol. çok yazık oldu sanırım son yılların en iyi deplasman oyunlarından birini oynadık ama 2.gol şanslarını şımarıkça harcadı babel ile adem. lemina hazır değil. seri top class oynadı. atmayana atarlar oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takimin cok tehditi yok maalesef. Gol ve pozisyon sayilarindan anlasiliyor bu. Isim olarak degil ama hucumda atak surekliligi saglanamiyor. Top cevirip cevirip kaptiriyoruz eninde sonunda. Kanatlar zaten bitik. Ama genel olarak Babel ve Feghouli zaten kanada inebilen adamlar degiller. Haliyle beklere inanilmaz is dusuyor ama Linnes gibi adami kenarda oturtuyoruz su an..

TR'de deplasmanlarda arkaya kacacak adamlar onemli cunku her takim ic sahada belli zamanlarda ustune geliyor. GS gol atma tehditi olusturmuyor maalesef su an hicbir takima karsi, maclar 0-0, 1-0, 1-1 kitlenecek gibi bir sure. Cok zor gol atariz maalesef - bu biraz kadro planlamasi ve oyuncu profili ile ilgili. Inanilmaz statik ve temposuz takim. Top ceviremedigimiz iyi rakiplere karsi ne yapacagiz merak konusu. Haftaya Fener maci cok buyuk hayal kirikligi olabilir nasil yeneriz bilmiyorum.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önceki BJK işte. Kadro kağıt üstünde müthiş ama oynadıkları oyun meh. çünkü isimli olacak, taraftar çoşturacaklar diye çaptan düşmüş adamları komple topladılar. 3-4 maçta bir parlayacaklar sonra böyle böyle arada sürprizler vs. çıkacak.

gerçi işte rakip sayısı az bu sezon sdfsa yine gs alabilir ikinci yarı toplayıp. bizim o dönem ki gibi değil. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rotasyonlu kadroyla çıktık sahaya. mariano, belhanda, feguli, falcao yok. lemina daha hazır değil, maçta olduğunu unutuyordu arada. andone da hazır değil. stoperler formsuz. bunlara rağmen gayet iyiydi takım. o kadar karamsar olmayın. bi tek pırpır çabuk oyuncu eksikliği var işte. kadro yeni kuruldu. ft saçma sapan konuşacağına takımın başında olursa bi görmek lazım. 10.haftaya belli olur anca yürüyüp yürümeyeceği. 2.yarı 60-70.dklarda 2.golü atıp bitirecektik atamayınca adamların dirençleri arttı sonrasında gol geldi işte. kalecileri de kurtardı. yani malatyanın gol dışında adam gibi pozisyonu yoktu, 1 korner, 1 tıngır mıngır seken top dışında. levent değişikliklerle resmen adamları maça ortak etti.

linnes'e çok yazık oldu. hayır ft ilk geldiğinde mariano hatta nagatomo'yu kesip duruyordu. ne oldu da gözden düştü acaba yoksa iki formsuza da basar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde sinirlenmem böyle maçlara ama bu sefer çok sinirlendim. Daha takıma uyum sağlayamamış bu kadar oyuncu varken neyin rotasyonu arkadaş? Bırak falcao as takımla oynasın alışsın neler yapabileceğimizi görelim. 

Ve şu yabancıları görünce Linesi biçtiğimize inanamıyorum, yazık oldu adama.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu maç direk teknik heyete yazar bence. andone - jimmy saçmalıktı. 90da falcao almak da saçmalıktı. bırak bari maç başı parası yazmasın adamın sdfs

 

savunması bu kadar boşluk veren takıma karşı mutlaka emre mor denenmeliydi. herifin tek olayı hız zaten tam onu kullanacağı maçtı.

Cthulhu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takim rezalet de maci izleyen yok mu la nerde herkes..

Yuto-Babel kanadi olmamis abi. Sag zaten yok. Ice bu kadar kacan adamlarla bu takim pozisyon filan uretemez. Orta saha cop.

Fener alir bu maci.

Kadro muhendisligi bastan hatali GS'nin. Yanlis oyuncu profilleri secilmis kabul etmek lazim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sampiyonlar ligi vs ptt var sahada, cop dedigin orta saha joga bonito yapiyor fenere, en azindan goz zevkini takdir etmen lazim ? falcao disinda tas gibiyiz.

cakir da iste esitliyor biraz, yere atlayana faul veriyor onlarin da boyle bikac atagi oldu.

 

penaltiyi da calmiyor sdfdfsdfasdasfasdasa hahahaha ayni gecen seneki mac, VAR'dakiler napiyor?

 

ck ktu oynyrz ;s

 

gecen sene fenerin golunden once 2 faulu de goremeyenler simdi 20 dk onceki el pozisyonunu arsivden cikarip golu iptal ettiler helal olsun, 5 tane atalim o mac neydi atiyoduk iptal ediyorlardi 3 kere arka arkaya atmistik

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...