Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

ekranlarda bile kim gidiyorsa x takımımız denir, ülke meselesi yok tr puanı goygoyu yapılır. daha senin federasyonun bile yazılı destek vermiyor. böyle bir türkçe mesajda politically correct olmaya kasmak embesillik yani. cl özelinde hiç mesaj atma daha iyi. artık sosyal medya şefinin mi nedir ağır kuyruk acısı var sanırım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.09.2019 at 19:17, sardalya dedi ki:


ayip ya ayip ayip, diyecek soz bulamiyorum.

Bazilari neden ayip vs diyor. Hakli olabilirler. 

Gs/Ft ile TFF gerilimi olmasa bende normal karsilardim. Fakat bazi olaylar ust uste gelince, bi model ortaya cikiyor ve insanlarda bunu yorumluyor.

Benim yorumum net art niyet var. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gs nin eze eze oynadıgı bir maç olmadı . maç gayet ortadaydı zaten bruge ile GS nin kadro değerleri falan da birbirine baya yakın. işte GS falcao ile ancak biraz arttırmıştır değerini. 

Sonuç olarak kötü oynamadı GS. Şapiyonlar liginde deplasman puanı olmak başarıdır. yani dünkü CL sonuçlarına bakınca çok daha iyi anlıyorsun bunu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyiydi maç ben beğendim Gs yi, 3. lük garanti bu arada, Babel baya düşmüş hareket katmak istiyor ama yapamıyor lig dışında bazı maçlarda o da verim katacağını pek düşünmüyorum Falcao yu beslemeleri lazım yalnız pozisyona giremiyor. Fakat baya istekli bir açılırsa gol kralı dahi olabilir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...