Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Adam tüm ligi ağlattı burada, gelmiş geçmiş en winner adam!. Bir Şenol değil diyorlardı, Şenolla aynı klasmana koydular orda da tokatladı, daha ne yapsın. Adam geliştiremedi kendini diyorsunuz geliştirse herhalde 35 yıl ust uste şampiyon olacak. Adam toplamda 40 maç ceza aldı gene tokatladı. Ha severmiyim, hiç sevmem ama hayatta hiç bi başarısı olmayan zatların şu adama laf atmasını da anlayamıyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle de demedi mot a mot konuşacaksak, yani kelime ukalalığı yapmaya gerek yok, ben ne anlama geldiğini yazdım. Netten bulup okumama da gerek yok adamı dinledim. Onu çekme bunu çek  diyen kebapçı basmaya giden adam işte. Kadro terim - abdurrahim -ali dürüst olarak  bir araya gelince yeterli zaten suyun bulanması için. Bu sene tek fark federasyonda ali dürüst yerine erdal bahçıvan olarak değiştirilmiş. Sezon başı madur olayı yine aynı, sezon sonu olayını ise zaten zaman gösterecektir, beraber izleriz. Kayıtlara geçsin diye tekrar tekrar üstüne basarak yazıyorum. 

Terimin td liği için motivasyon/gaz olarak , buna ek olarak kupa kazanma vs başarılı taktik/teknik olarak zaten yeterince vuranı var, kendi eski dünyada sözü geçen oyuncusu diyor sıfır diye hani eh meh demiyor adam sıfır sıfır sıfır. Tabi şl de şu elindeki kadro ile şl de neler yapacak onu da göreceğiz.

Bu arada şunu da yazayım bana göre büyük takımı hocaları içinde terimi terim yapan en büyük artısı cesareti, şenol güneşte ft deki cesaretin 5 te 1 i olsa Beşiktaş şuanda çok farklı yerlerdeydi. Avcıyı kasti yazmadım büyük takımın başında daha yeni diye. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pirlo terim'e gıcık kapmış olamaz mı? oyunculuğu efsane diye, kişiliği de efsane mi olacak. arasan mourinho için de hoca değil bu diyecek eski oyuncusu bulursun. klasik ft hater'ı strawman'i oldu çıktı tartışmalarda.

bi de ft ceza alınca sürekli puan kaybediyoruz. herkes tutturmuş gs mağdur olmuş avantajlı çıktı dsdf

bswfpihwyxk31.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, FuCKiR dedi ki:

Öyle de demedi mot a mot konuşacaksak, yani kelime ukalalığı yapmaya gerek yok, ben ne anlama geldiğini yazdım.

bahsedilen amatör - profesyonel geçişi transferlerle alakalı diyorlar. muriqi için bizden 5m fenerden 3.5m istenmiş. mevlüt için bizden 500k istenirken fenere bedava gitti. bahsettiği bu deniyor. bir de açıklama gayet ortaya iken tffnin üstüne alınıp, hakaret vs yokken ceza çakması ayrı saçmalık. ayrıca hani hikmet karaman'ın cezası? çıkıp dakikalarca hakeme salladı adam. çeker vururum olayına zaten hiç girmiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir daha aday fln. olamaz ya. Olsa da Turgay Kıran'ın  temsili başkan adaylığına döner asdaf.   

 

kot farkı 40 metre olan kemerburgaz arazisi nedir abi asdasfasfasfasghh  koptum .  Türkiye'de benim bildiğim kot farkı olan yere  apartman dikilir  kottan yararlanılıp yüksek kat cıkılır.    40 metre diyor ya asdaf  maden arazisiymiş zaten.  Dursun şarkuteri bir işini de düzgün yapsın ya. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...